Satelis 16240 Napisano Novembar 30, 2013 Integrisan, 9366 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta me sve ceka u toku zime: - demontaza svih plastika od srednjeg tunela do tablice - akumulator na punjenje - stel. ventila - ciscenje usisa/klapne i dizne - zam. ulja u motoru i reduktoru - zam. f. ulja i f. vazduha - zam. svecice ( platina je odradila svoje, stavlja se iridijumska ) - kontrola/ciscenje CVT-a - zam. amortizera sedista - auspuh kod Race na pregled/sredjivanje - kontrola anttifriza - zam. xenon sijalica i balasta - gume na 3 bara i msm da je to to, cirada preko pa mo'z u zimski san 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 30, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Вечерас у Џиџију брат Румба,брат Лаки и ја око21ч. ... па ко жели да се дружи нека наврати... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 902 Napisano Novembar 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2084 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Све брат до брата ,да не радим радо би вам се придружио 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16240 Napisano Novembar 30, 2013 Integrisan, 9366 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cu navrnem pa se vidimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Novembar 30, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Di je Dzidzi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11627 Napisano Novembar 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ugao Cvijićeve i Zdravka Čelara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Decembar 1, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, htedoh da svrnem ali kasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11627 Napisano Decembar 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je ono rekao da je Atlantic kao tenAk? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Decembar 6, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ово је снага ума ... она иде даље у животу и спремна је јер се суочила са својом муком,пребродила и прилагодила!!! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 731 Napisano Decembar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Daklem ovako....pre nekih 5-6 dana preseilo sam se u Bg-u tacnije Kumodrazu.....nisam se javio pre jer imam dosta obaveza.....prioritet mi je posao....saljem cv na gde god vidim da traze radnika....ali slaba vajda....ali jbg sta je tu je....trazimo dalje....jedan lik me je zvao na probni rad koji se naravno ne placa umesto da radim zasta sam se kandidovao radio sam kao fizikalac ceo dan i na kraju dana mi lik kaze da nemam dovoljno iskustva a nisam ni radio to zasta sam dosao....jbg jebi dok mozes....itd da ne smaram vise...samo da se javim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Decembar 9, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав Буги ... која радна места су у оптицају ,да знамо ако неко понуди или ако знамо већ да неко тражи??? Ајмо другари да запослимо нашег Бугија крушевачког београђанина!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 731 Napisano Decembar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1386572870[/url]' post='1576424']Поздрав Буги ... која радна места су у оптицају ,да знамо ако неко понуди или ако знамо већ да неко тражи??? Ајмо другари да запослимо нашег Бугија крушевачког београђанина!!! Poz Bigi....evo link ne znam da li si video....http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/96263-posao/page__pid__1576443#entry1576443 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16240 Napisano Decembar 9, 2013 Integrisan, 9366 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Drz se bugi, nije lako naci posao, pogotovo u struci, sve sami prevaranti... dodji na probni rad....pa znas nisi ti bas za ovaj posao, jbg iscedi te tih mesec dana ko krpu i baci na stranu pa uzme opet novu krpu na cedjenje i tako u krug...moze mu se I ako nadjes posao, opet je tu mnogo budala koje moras da trpis, pocevsi od kolega, sefova pa cak i tetkica " sto gazis tu, zar ne viidis da sam brisala...idi okolo " Mani se struke i onoga sto volis, sve dzaba ako ne mozes prehraniti porodicu sutra, radi ono sto donosi para ( bem ti te proklete novce ) Gledam i pitam danasnje klince sa prakse, sta planiraju dalje i niko nista ne zna " svuda je j***na situacija " kaze on meni eeejjjj omladina, iz aviona vidis kako nema zelju ni za cim, nit neke mogucnosti .... svuda posao opada, pljuste otkazi, narod nema para... sve se gasi, sve se raspada... Aaaauuuu IZVINTE ljudi sto mracim, opet sam se do daske iznervirao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Decembar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan evo da se i ja upisem ....dare sve objasnio evo i ja sam ostao bez posla posle 20 god rada na jednom poslu ... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 731 Napisano Decembar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Znam Dare da je tesko....nisam vezan za struku.....mogu da radim dosta poslova....trazim dalje pa cemo videti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13315 Napisano Decembar 9, 2013 Ne silazi, 7512 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nesto znaci i ja sam u istim sranjima, radim sve sto dohvatim, ako ti kazem da sam radio na stovaristu, pa sam zidao pregradne zidove u kuci i sada ne znam sta je sledece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 731 Napisano Decembar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1386608944[/url]' post='1576565']Ako ti nesto znaci i ja sam u istim sranjima, radim sve sto dohvatim, ako ti kazem da sam radio na stovaristu, pa sam zidao pregradne zidove u kuci i sada ne znam sta je sledece. Znaci moj covek.....radio sam kovane ograde, sklapao bicikle itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11627 Napisano Decembar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aj pesma nije loša, ali cice što su dobreeeeeee! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Decembar 13, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces da soferiras, napisi u cv da si radio dostavu po nekim prodavnicama ali nemoj da stavljas da si radio manje od godinu dana. Na luci dunav uvek treba i magacionera, ja sam malo vozio u delti i znam da su stalno trazili magacionere. Obidjes par studenskih i tu nekad bude nesto interesantno. Bitno je samo da sto bolje napises CV jer to im je najvaznije, i ne pisi nikakve kovane ograde i varenje ako konkurises na neki posao koji nema veze sa tim. Znaci ako nadjes nekakav konkurs onda napises nesto slicno da si radio, nece oni proveravati da li si stvarno radio, naravno bitno je da to sto napises bar malo se razumes u to. Danas svi traze "iskusne", a ne razumem kako ces steci to iskustvo ako ti niko ne dozvoli da radis. Zato treba malo i lagati , i srecno na konkursu Ps: dooobar spot Aleksa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 731 Napisano Decembar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1386968385[/url]' post='1577812']Ako hoces da soferiras, napisi u cv da si radio dostavu po nekim prodavnicama ali nemoj da stavljas da si radio manje od godinu dana. Na luci dunav uvek treba i magacionera, ja sam malo vozio u delti i znam da su stalno trazili magacionere. Obidjes par studenskih i tu nekad bude nesto interesantno. Bitno je samo da sto bolje napises CV jer to im je najvaznije, i ne pisi nikakve kovane ograde i varenje ako konkurises na neki posao koji nema veze sa tim. Znaci ako nadjes nekakav konkurs onda napises nesto slicno da si radio, nece oni proveravati da li si stvarno radio, naravno bitno je da to sto napises bar malo se razumes u to. Danas svi traze "iskusne", a ne razumem kako ces steci to iskustvo ako ti niko ne dozvoli da radis. Zato treba malo i lagati , i srecno na konkursu Ps: dooobar spot Aleksa Hvala na savetu.....sto se tice ograda itd vec sam ispravio.....pokusavam sve opcije za sad.....pa cemo videti da li ce mi se posreciti nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Decembar 17, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ne nasedajte...svaki rad( pa i probni) mora biti placen....ako nisi placen, a radio si, odma u inspekciju rada pa prijavis....prvo naravno kazes gazdi za to....i on naravno bolje da da koji dinar nego da mu inspekcija vrslja nekoliko dana.....a inspekcija je uvek gladna..pa kafane.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Decembar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nam je viber ubio komunikaciju na forumu...ccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan apsolutno se slazem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Decembar 18, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Napravite grupu na vacapu,da vidis radosti kad ujutru stigne74367 neprocitanih poruka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba nam jos vacap ionako na Viberu komuniciramo a sto kaze Arsenije isti nam ubi komunikaciju na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...