Carlito. 183 Napisano Februar 9, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan ubaci i mene na spisak za nalepnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Februar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Februar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Bando koristi li ko OSRAM night breaker sijalice ? Dajte neko licno zapazanje.. kolko se bolje vidi ? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Februar 9, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da su svi malo prsli u isčekivanju proleća i lepog vremena .... evo jedan klip krivinarenja po Toscani da pokrenemo crve ...možda padne i neka vožnjica do tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Februar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A ti iz Dojče banke kad ćeš po srebrnka ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Februar 9, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Rastežem na rate, biće do maja nadam se... da kucnem u drvo tri red Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Februar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Javi se da te dočekamo ... i slikamo kako se šepuriš na srerbnku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Februar 9, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ...pa da se izblamiram , ne znam brzine da menjam, moram povesti nekog da mi potera moped iz vaše varoši....kad navežbam organizovaću neki kotlić kod mene da se mašina ne urekne, pa Vas zovem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Februar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bando koristi li ko OSRAM night breaker sijalice ? Dajte neko licno zapazanje.. kolko se bolje vidi ? Hvala! Imao ih ja na mestu dugog svetla, kao dve svece. Borisa, kad organizujes kotlic ponosno cu ti predstaviti tvoju bivsu, tj moju sadasnju Azurnu Obalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Februar 9, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bando koristi li ko OSRAM night breaker sijalice ? Dajte neko licno zapazanje.. kolko se bolje vidi ? Hvala! Ja ih imam na kolima. U poredjenju sa obicnim sijalicama, razlika je osetna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 9, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan djuxy ko je prvi pitao za nalepnicu, molim lepo nema preko reda, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5151 Napisano Februar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Postoji tema u podforumu Maxi Scooter Club i zove se Promo materijal MSC. Tamo napravite spisak, pogledajte par strana na početku teme ima sve o cenama pa ćemo organizovati porudžbinu već nekako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16170 Napisano Februar 9, 2013 Integrisan, 9342 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Eto.... Alex kaze dve svece MP3 razlika je osetna ko je sad tu lud,...... Alex MP3.......... a ko zbunjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Februar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa video si kod mene, kod mene su stvarno sveće bile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16170 Napisano Februar 9, 2013 Integrisan, 9342 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko, moze da mi objasni sledece: nakon otkucanog teksta i klikom na dugme posalji, velicina slova u postu nije jednaka i ako nista dirao nisam iz kog razloga se to desava??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako kucas sa nekog Android aparata moze biti da ti je ukljucen autospell pa on Sam brljavi, to se I meni cesto desava. A moze biti da ti je ukljucen neki cudnovati font koji je jednostavno takav. Mada koliko vidim sva slova si ti ista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16170 Napisano Februar 10, 2013 Integrisan, 9342 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kucam sa laptopa, nikakvi androidi i ne znam u cemu je fora....mozda je neki viruscic uleteo il duh samac, ko ce ga znati Jeste ista kad ali kad prepravim font je Arial velicina slova 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da promeniš font, ako ti i onda menja ondak je verovatno neki virus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16170 Napisano Februar 10, 2013 Integrisan, 9342 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre ce biti da mi je ovo drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Februar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan I meni se to ranije dešavalo pa prestane...Ja bih probao da obrišem cookije (imaš u donjem levom uglu sajta), cach browsera...Ako se ne snalaziš zovi će rešimo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 10, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan meni se uvek desava da kad nesto kopiram i posle posaljem na forum, da mi izbacuje natpis izmedju redova koji mi je font, boja i tako razne gluposti...uzas zivi, pa moram sve rucno da prepravljam..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 10, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ccc bas imate probleme u zivotu!!! Strasno!!! A to sto meni nije AA upalio juce to nista a!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Februar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se to ranije dešavalo pa prestane...Ja bih probao da obrišem cookije (imaš u donjem levom uglu sajta), cach browsera...Ako se ne snalaziš zovi će rešimo.. Što bi jedan moj prijatelj rekao "CUKIZ" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Februar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Bigi, ne budi tužan , pre nego što sunce grane popravićemo tvog mališana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 10, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan HAhahahahaahahah malishana!!! Ti si car!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...