bracabgd 896 Napisano Januar 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ako nekom treba prva pomoc ima jedna na Limundu trenutno je jeftina a rok trajanja je 07/2015 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Januar 23, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ako nekom treba prva pomoc ima jedna na Limundu trenutno je jeftina a rok trajanja je 07/2015 Meni ce trebati, ali ne vidim jeftinu. Sve kojima se licitacija blizi kraju su preko 1000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 23, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.c...h?v=FaLG11jhF7E jel se to meni cini ili nema bas nesto mesta za noge ( kolena ) stop na 1:54 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Satelis, za tvoje ce sigurno biti, ne brini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11575 Napisano Januar 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto nisam mogao da verujem kada sam video.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Januar 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan lici mi na jazz-a :staa2: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Izgoreo k'o licna.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 24, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kinez...meni lica na Jonway-a ili Sprinta nekog... Mada lici i na Burgmanovica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan možda je reklama za pežoa "nikad vam neće izgoreti do kraja" :lol: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja mislim da je najbolje da nadjemo vlasnika i pitamo ga : a izvinite kako je vas sluzio vas skuter :lol: :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Januar 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Mada lici i na Burgmanovica... Nemoj molim te da štrecaš burgmanovice,oni su osetljivi,imace kosmare,nije bugrgmanovi,oni imaju jedan centralni zadnji amortizer . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Januar 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan ma bitno je da je ostao vezan za banderu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 24, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je to nesto slicno ovome ako ne i bas taj model. Slika je sa neta da se vlasnik ne prepadne ako ga ugleda... Sve u svemu,TUGA... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan rekao bih da nije ni jazz ni oziris, oni imaju 5 tanjih kraka na felnama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Januar 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ram i rezervoar mnogo lice na jazz i prednji drzaci plastike, mozda je ona kopija iz oriona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan možda su u šumi :stabre: , koga boli uvo koji je sem gazde koji ga sad :'( :'( :'( ... Ljudi pa nisu ovo farmerke pa ako ne gore onda su original :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Januar 24, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovo je neki kinez rekao bi po boji pepela i nacinu topljenja , zapalio sam par komada . E na ovo pomislim kad me motor iznervira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 24, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Jebote kakav FLASH ... Otvaram forum ide prvo post - AlexaBGD i čekanje na fotku ... kad videh zgarište Rekoh ... crni Darko ugrađivO kuvalo za kafu u azurni autobus i napravio kuršlus -KuKu :lol: 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 24, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jebote kakav FLASH ... Otvaram forum ide prvo post - AlexaBGD i čekanje na fotku ... kad videh zgarište Rekoh ... crni Darko ugrađivO kuvalo za kafu u azurni autobus i napravio kuršlus -KuKu :lol: nek me krakonja sam iznervira, ce izede golem cutek...let's burnnnn 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Osnexus 95 Napisano Januar 24, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Osijek, Hrvatska Motocikl: SUZUKI DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Maxi pozdrav! Za one koje put nanese ovaj vikend prema tamo. I za one kojima je previše 1000 km. Maxi zabava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Xciting je sinoc promenio vlasnika i od sada cete moci da ga vidjate po Beogradu. A ja sam postao vlasnik Beverly-a 200 iz 2003god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Januar 25, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Jer to Rumba treba da casti ili ...u stvari tu je verovatno bila trampa +doplata onda nije Rumba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11575 Napisano Januar 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da je Rumba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost nije Rumba uzeo. Ja bih voleo da je ostao u MSC ali nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...