Djuxy 1758 Napisano Novembar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan @Vlado care gde ih nađe...To su ta dvojica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16201 Napisano Novembar 6, 2012 Integrisan, 9355 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Vlado care gde ih nađe...To su ta dvojica.... Djurasine, MP3 ova dvojica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Novembar 6, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma indijanci... Sta treba da im objasnim da ne znaju da voze? A tebi Vlado svaka cast kako si ih iskopao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 6, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Znam taj motor sa Ns tablama gde stoji parkiran!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Novembar 6, 2012 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan @Vlado care gde ih nađe...To su ta dvojica.... Djurasine, MP3 ova dvojica? Ма то су прави весели момци, видиш да фурају "партнер-лук", чак су им и патичице идентичне. Дивота! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Novembar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Bilo pa prošlo to sa BMW-jašima... A ovome nisam mogao da odolim, morao sam da kupim...Volim da je motor uvek uz mene, makar i ovako ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Novembar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan djuxy dobri su, i ja nisam mogao da odolim kad sam ih video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Novembar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam sada pokisao kao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Novembar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma vidim ja poznata mi njuska, lici mi na onog sto me bombardovao danima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Novembar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma cim sam procitao da su u pitanju ZR tablice,predpostavi sam o kome se radi,a slika je samo potvradila moje predpostavke,inace oba motora su iz Zr-a.... no bilo proslo,bitno da je bilo bez posledica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Novembar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan kako se ne napravise tako brzi pred naseg brata MENTALACA, da im on pokaze gde im je mesto :zvizduk: ... (inace ima pik na na BMW-ejce) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 7, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma cim sam procitao da su u pitanju ZR tablice,predpostavi sam o kome se radi,a slika je samo potvradila moje predpostavke,inace oba motora su iz Zr-a.... no bilo proslo,bitno da je bilo bez posledica.... Lik sa NS tablama je iz Ns danas sam ga video kako divlja u po gradu ulece izmedju kola nesto svira!!! Ma majmunchina!!! Zbog takvuh nas ljudi ne vole!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Novembar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Opusti se Bigi...Čujem da ćeš da progledaš za vikend ? Ja danas službeno otišo do Satelisovog preduzeća a uz čašicu srdačnog razgovora nenadano dobio i duge gaće pride...Na šta će sve da me nagovore Satelis feat. Fanky... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Novembar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee a mošnice tople, pa kad sjašeš sa motora pa napolju hladno a ti ulaziš u kuću kad ono nema bojaznosti od traženja istih Znam iz ličnog iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Novembar 7, 2012 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Radnicka klasa... Bez mene u subotu, nazalost.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16201 Napisano Novembar 7, 2012 Integrisan, 9355 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Opusti se Bigi...Čujem da ćeš da progledaš za vikend ? Ja danas službeno otišo do Satelisovog preduzeća a uz čašicu srdačnog razgovora nenadano dobio i duge gaće pride...Na šta će sve da me nagovore Satelis feat. Fanky... cek i gornji deo da stigne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Novembar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan kako se ne napravise tako brzi pred naseg brata MENTALACA, da im on pokaze gde im je mesto :zvizduk: ... (inace ima pik na na BMW-ejce) A svi se cude sta se desava a ja elegantno i polako obilazim kolonu tih nemackih bicikli 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Novembar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ... beže u travu pored puta kad vide srebrnka u retrovizoru kako se munjevito približava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Novembar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Lajk za Čika Ljubinka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Novembar 8, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan kako se ne napravise tako brzi pred naseg brata MENTALACA, da im on pokaze gde im je mesto :zvizduk: ... (inace ima pik na na BMW-ejce) A svi se cude sta se desava a ja elegantno i polako obilazim kolonu tih nemackih bicikli hahahahah "kolonu Nemackih bicikli" placem! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Novembar 8, 2012 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Другари, не би да форсирам никог али да ли имамо оквирно неки "паклени" план за суботу, односно за вожњу до Острвице? Ко, кад, одакле (знам да је предложена ОМВ пумпа, где се и остали скупљају,ал' ајд' да питам)? Можда неки "неформалан" списак? Знам да многи раде и да неће моћи. Чисто да видимо шта и како. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Novembar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ko može neka dođe na OMV pumpu kako je i dogovoreno u temi i odatle svi zajedno idemo do Lalajka, odnosno DIS tržnog centra u Lazarevcu, gde je glavno skupljanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Novembar 8, 2012 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci OMV Vidikovac, Ibarska, 09h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Novembar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 8:30 do 9:00. U 9:00 je planirano da se kreće put Lazarevca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Novembar 9, 2012 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna ko ide od nasih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...