Laki_90 620 Napisano Novembar 1, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan ...a zene vade materice i masu sa njima i vicu: "Alexa oplodi meeeeee!!!" Sto si tako vulgaran....ovo citaju i sitna deca...hahahahhaahahaha i jedan zemunski smajli : )>+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Novembar 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mocni Dr.Dare protiv malog mi Malagutija 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Novembar 2, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Obrises prasinu sa motora koji je zaspao zimski san, probudis ga iz prve, pa lagano do posla i nazad. neprocenjivo!!!!!!!!!!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Novembar 2, 2012 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Buduce kolege, posto ovih dana tragam za maxi skuterom, vec treceg prodavca kojeg sam danas zvao ima motor prepisan na suprugu, devojku... U cemu je caka, da li je to slucajnost ili nesto drugo? Jedan od njih mi je rekao nesto tipa, da ga ne navataju policajci u prekrsaju, pa oduzmu dozvolu. (pretpostavljam da ima vec dosta kaznenih poena), Ali opet tako jedino moze da se izvuce ukoliko ga kamera u gradu snimi i to da uslika tablicu, sto je na motoru gotovo nemoguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Novembar 3, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan A sta trazis da pazaris? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Novembar 3, 2012 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sym GTS 125 verovatno. A mozda i Liberty za neke smesne pare. Dvoumim se,da li uzeti noviji sym ili duplo jeftiniji liberty,na kojem je maltene cela mehanika nova. (radjena generalna, 2000 je god.) I navozam se s njim po gradu sl. sezone,pa ako dosadi uzmem nesto jace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Novembar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Taman moze Culle da ti proda Simu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Novembar 3, 2012 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je Culletov odlican primerak,ali mi je malko nedostizan zbog cene. A ovde je u pitanju i neka kompenzacija. Bicikl+kesh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Novembar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Culletov ima oprme taman tolko da ne mislis uopste, samo ti preostaje da povremeno sipas benzi. Ne zato sto je Culletov al taj ko se misli a ne uzme ga z... se zesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Novembar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj projektor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Novembar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E da je samo projektor . . . . . . . . . . . . . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Novembar 3, 2012 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lepo,ali ovaj koji ja hocu ima predjenih 6800km i prvu registraciju 2009 (2006god) sa originalnim naslonom za suvozaca. Iskreno,ksenon i sportski izduv mi nisu presudni u odabiru,vise sam za fabriku. Mozda i Culle,ukoliko mu obaveze dozvole ode sa mnom da pogledamo Symka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 3, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Onaj projektor... Tek ces da balavis kad ga budes vid'o na AA u nedelju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Novembar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pravim ja jedno iznenadjenje sto se tice osvetljenja..ali otom potom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Novembar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari u subotu je tradicionalna vožnja na Ostrvicu. Ko bude raspoložen, eto prilike da se opet lepo provozamo i družimo. Ovde možete pratiti temu za dogovor - Ostrvica 2012. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16197 Napisano Novembar 5, 2012 Integrisan, 9352 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan U subotu arbajt u kombinat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suprnatural 0 Napisano Novembar 5, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se upišem. Imam xcitinga 250. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Novembar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan A i ja cu najverovatnije raditi, jbg radnicka klasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Novembar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Ako se iskombinujem sa kintom eto i mene . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Novembar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da se i ja ucipim... Kinte nema tako da se nema sa cime kombinovati... El se nalazimo sa ostatkom Bg ekipe na OMV na vidikovcu u 8:30 ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Novembar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan To je najjednostavnije rešenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Novembar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo verovatno ce i moja njuska biti prisutna! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Novembar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A gde je zeka tu je i meda ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se upišem. Imam xcitinga 250. dobro ti nama dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Novembar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,procitao sam u nekoj temi da se vas pri povratku sa poledenje Maxi voznje ˝isekla˝ dva BMW-a,koji su inace moji sugradjani,pa ako nekog uopste zanima moze videti njihovu sliku od tog dana sa Miseluka,slucajno sam je pronasao ovde na forumu,u podforumu Motoristi na drumu u temi MISELUK na 4oj strani.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...