fanky 1011 Napisano Octobar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi, idem nesto sutra do grada pa te mozda cimnem da mi kazes ako ja ne nadjem sto meni treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11600 Napisano Octobar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovo je moja pozicija, znaci samo pozicija bez stisnute kocnice, malopre slikano. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Octobar 24, 2012 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan alexa ili mene zeza browser ili nisi lepo ubacio sliku... kod mene se ne vidi... edit: sad radi Promenio Octobar 24, 2012 član noxy91 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Octobar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ala sijas... kakve si ovi sijalice ubacio ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11600 Napisano Octobar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su potpuno iste kao sto je Fanky ubacio. On je uploadovao sliku, dva posta pre mene. Ono sija bruka, mada im je i cena bruka, 1800 po komadu, ali vredi svaki dinar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Octobar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan svetli ubija... mogo bi ja da zakacim nesto jace na x9, ali meni su tu samo pozicije, a stop mi je ispod naslona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11600 Napisano Octobar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Treba uzivo da vidis kako svetli.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Octobar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan to kad se vidimo na nekoj voznjici... mada meni nema skorije voznje, jer je motor rasturen, nemam vremena da ga sastavim a i cekam jedan delic da mi stigne od strugara da mu zamenim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Octobar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Da li se vi to spremate za "moto dedamrazove", leleeeeeeeeeeee kad se deci bude pojavio svetlucavi luna park :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11600 Napisano Octobar 25, 2012 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam izgleda glup za ubacivanje ovih linkova, pa molim alexanta da popravi link..a vi ostali BACITE OKO! Promenio Octobar 25, 2012 član alexanto sređen link 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Octobar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ATzONfFRU0U Ja sam izgleda glup za ubacivanje ovih linkova, pa molim alexanta da popravi link..a vi ostali BACITE OKO! kakvi kraljevi, cime se sve ljudi bave na ovom belom svetu :care: ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Octobar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Stigla ! Probiker KX4 2012 Miriše na novo,dobar sunčani vizir,dobar mehanizam flip up-a,s tim što joj je mana što već preko 70 šušti kao da idem 120 . 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Culle nek je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Octobar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ohoo bas lepa kaciga....."sa 70 sustiti kao da idem 120" arai je arai Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Octobar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ajde prvo da vidimo odakle Culle zna kako je na 120? Sym-a ne ide toliko.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Octobar 27, 2012 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Culle nabi sluske u uske i nema suske u uske da te lepo sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Octobar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan @Fanky,Bugi,Dare 'Fala vi @Šipi Ugradio sam nitro :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Octobar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2078 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom i da te lepo sluzi i nikad ti ne zatrebala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Octobar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan 'fala vi Brale .Kako napreduje oporavak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 27, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan srecna ti bila i nikad zatrebala..... nego da se pohvalim, nas drug Alex me toliko voli da mi je veceras poslao preko 140 PRAZNIH poruka.....a kad ga zovem ili zauzet ili nedostupan...eto sta ti je prava ljubav - salje poruke kad je zauzet ili kad je nedostupan..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Octobar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Zeko,veruj mi,odlično si prošao :) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Octobar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2078 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan 'fala vi Brale .Kako napreduje oporavak? Lagano al sigurno.Jos tri nedelje u banij i do nove godine ko nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan A jel ti znas Zeko da je meni Culle poslao ravno 50 poruka, ali ne praznih, sadrzaj je bio '' ta ta ma ma, ta ta ma ma '' mislim kapiram sta je hteo da kaze, drug mi uci ritmiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11600 Napisano Octobar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugarici sam poslao oko 3000 poruka sinoc, naljutila se solidno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Octobar 28, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sedim sinoc u Kasini i cujem pr pr pr pr kad ono Culle prolazi ka Trgu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...