Boriša 241 Napisano Octobar 13, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Hoće neko iz novosadskog ogranka MSC a (naravno i drugi ako vas put nanese) sutra možda na sajam automobila, mogli smo zajedno malo da prozujimo po štandovima i pićence neko da popijemo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 13, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Hoće neko iz novosadskog ogranka MSC a (naravno i drugi ako vas put nanese) sutra možda na sajam automobila, mogli smo zajedno malo da prozujimo po štandovima i pićence neko da popijemo.... Ja mogu sutra ali samo u periodu od 10 do 14h...ako hoces tada javi se na pp...pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Octobar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Malo se danas druzilo sa ljubimcem... Ali mnogo vise i sa ovim drugim... A sad malo ozbiljno, skinuo sam ova 2 releja Ispravni su ali zbog nepoznatih problema sa pumpom sam odlucio da uzmem nove, pa da vidimo kako ce se "zver" ponasati od sad, na dalje i ubuduce... E sad koje marke da trazim jer sam totalno neupucen u te stvari... Sent from my Samsung Tepsija using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11601 Napisano Octobar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cuti i vozi se, ne komplikuj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Octobar 14, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Juce primetih nesto vrlo cudno, pa reko da vidim da li neko ima bilo kakvu predstavu sta je ovde moglo da se desi? Ovo je prednji desni tocak i tu je sve kako treba da bude. Dok se kod levog tocka nesto cudno desava... Doduse, nema tu nikakvih problema u toku voznje, ni lupanja, ni nicega jer stoji sve utegnuto, samo meni nije jasno kako je ova metalna sipka(nosac branika) zavrsio u "ovome"(nemam predstavu sta je to metalno sto se pojelo)... Moguce da je lupan, ali opet ne znam... A od rupe bas da se to sve pomeri mi je tek jako cudno... :stabre: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Octobar 14, 2012 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Djurasin@ ne kupuj rele vec sa malim tankim srafcigerom otvori rele i pogledaj/ocisti kontakte MP3@ (nemam predstavu sta je to metalno sto se pojelo)... Moguce da je lupan, ali opet ne znam... pre bi rekao da je puklo, moguce da je vlasnik pre tebe popio rupu pa da je napuklo tj naceo, ako si ti posle toga popio jos koju doslo je do pucanja svrati sutra da bacimo oko. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Octobar 14, 2012 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bese mi danas dosadno pa reko da uFatim koju krivinu posle kise, odoh do Avale kad tamo Relyyy grmljavina miris oktana na sve strane Rely zavrsen, krenuo ka tornju, ulazim u drugu krivinu, proklizala oba tocka u delicu sekunde refleksno spustam desnu nogu u vidu poluge za vracanje u vertikalu i nekako ostanem u sedlu, dam desni migavac, stanem , sidjem i adrenalin polako pocinje da trese prste na rukama, par duuuubooookihhhh uzdaha i nastavim ka tornju ne brze od 40km/h, toliko je klizavo ili sam naleteo na ulje od Relya ni sam nemam pojma ali dobro je da se sve dobro zavrsilo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 14, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Evo koja sličica sa sajma danas, jbg slikao telefonom ali nema veze .....X10 je sjajan, meni liči dosta na Burgmana 400 samo ovaj izloženi košta sa ABS om 6.500,00 (6.000,00 je bez)....a ovaj kofer na njemu je 500,00 evrića ....7.000,00 komplet ejjjjjjjj pa da nije malo puno.....BMW preko 10 iljada, Aprilia SRV 850 10.500,00......ali xexe svi registrovani već 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 14, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan i koji kupujes??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Octobar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=yzfHgDBm-aw&NR=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Octobar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=d3cewq3NWQE&feature=endscreen Zanimljiv deckic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Octobar 14, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Djurasin@ ne kupuj rele vec sa malim tankim srafcigerom otvori rele i pogledaj/ocisti kontakte MP3@ (nemam predstavu sta je to metalno sto se pojelo)... Moguce da je lupan, ali opet ne znam... pre bi rekao da je puklo, moguce da je vlasnik pre tebe popio rupu pa da je napuklo tj naceo, ako si ti posle toga popio jos koju doslo je do pucanja svrati sutra da bacimo oko. Danas nisam znao preko telefona ni da ti pojasnim sta me muci. Sutra cu da svratim pa sta Bog da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11601 Napisano Octobar 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan MP3, vozi polako da ne postane MP2. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Octobar 15, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi, sve ga vuce na dva tocka.... a hoce da proda motor pa da kupi auto, ne ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan uhvaceni na delu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/86149-10000kmdo-zapadne-evrope-pa-nazad-na-istok-u-tursku/page__pid__1383208__st__20#entry1383208 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Octobar 16, 2012 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan MP3 nam se podnovio, mali coek na velikom motoru 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 16, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan hahahahaahahahah SOU!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Octobar 17, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Im sexy and I know it! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Octobar 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Trebo si ko na fejsu...bez majce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Octobar 17, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Trebo si ko na fejsu...bez majce... Kako ti to znas, a nemamo se na fejsu? Djuxy mojne me brines... :ups: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Octobar 17, 2012 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Otisli Culle ( Mare ) i ja do Tempa da pazarimo par sitnica pod sediste je stalo: 10kg soli, pakovanje od 78 pampers peleni, ratluk, brijaci, flasa vina i omeksivac pa posle nek kazu R1 il nijedan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 17, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Trebo si ko na fejsu...bez majce... Kako ti to znas, a nemamo se na fejsu? Djuxy mojne me brines... :ups: hahahahahahaahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Octobar 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Jel se to Culle ugojio ili mi se čini ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Octobar 18, 2012 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jel se to Culle ugojio ili mi se čini ? Ne staj mu na drugu muku, prva je 125cc mora jace...ovo je slabo...nece na tocak...da mi je jace... samo gleda dijetalno... musli... med... bonzitu.... plivanje... dijeta... kilogrami... dijeta... musli... voce... kalorije... dijeta...kalorije...kilogrami... poludo coek pod malde dane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 18, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan i naravno, suzene majice...culle je tatko za to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...