AcaS 11 Napisano April 23, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Eto me "komso" ovih dana,skoro svaki dan rpolazim kroz Kovin. Da nebude nema nikog na kafi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 23, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Eto me "komso" ovih dana,skoro svaki dan rpolazim kroz Kovin. Da nebude nema nikog na kafi SumLJas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano April 23, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas videh u gradu novu Yamahu T MAX belu bez tablica. Nije se jos zaprasnjavio koliko je nov. Moj utisak: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano April 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan U Yamahi Plattner u Bgd ih ima 2 kom, crna i bela! Pregledao sam ih detaljno u subotu! Deluju mi manje od zadnjeg modela! Sve je ok, dizajn, tehničke karakteristike, ime.... ali cena je preterano velika 10.000,- € To ne vredi toliko ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano April 24, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga nisam zagledao samo je lagano prosao pored mene, ali mi se svidja na prvi pogled. A cena... Sta reci, sitnica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano April 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je kolega ALEXBGD prodao svoje sokocalo. A sad verovatno AA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je kolega ALEXBGD prodao svoje sokocalo. A sad verovatno AA Sutra...al tiću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 24, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Uraaa !!!!!!!!!!!! Idemo svi u SM :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano April 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah Sutra konacno, inace prodaja Beverly-a je bila smehoteka, pricacu vam prvom prilikom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano April 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno se nasao neko pametan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano April 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan dAnAs izAšao iz ilegale :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan dAnAs izAšao iz ilegale :) Evo ja da ti prvi čestitam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano April 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan vidim da cu ostati ja jedini sa beveryem u MSC. srecno sa novim sokocalom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ae druze detalja malo,nemoj zaebavati bre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano April 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra kad se vratim podnosim detaljan izvestaj svih dogodovstina tokom prodaje, pogubili su se i zivci, bilo je mnogo nerviranja, glupih ponuda, debila..nije da vredjam ali su stvarno DEBILI. Napisacu sutra detaljan referat pa ce vam sve biti mnogo jasnije. Fanky..cuj neko, svi su se pravili pametni koji su zvali. Jbt kao da sam prodavao Rieju a ne Piaggio.. Nego hvala na cestitkama ljudi. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano April 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke sutra kad se sve zavrsi. I kad cujemo detalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano April 24, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan alexbgd - za koliko otišao beverly? drugar hoće da proda pa čisto da mu prenesem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano April 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Verovali ili ne JEDVA za 2000€, a znate svi u kakvom je stanju bio. Najvise su mi zvocali kako je "puno" presao (34.400km), i svi do jednog su hteli da mi obore cenu na 1800€, a dao sam uz njega bez reci kofer i auspuh, plus ima bi xenon.. Ma otisla je trgovina u qrac.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bas tesko bilo sta prodati,jer ljudi definitivno nemaju para i ko ih ima ucenjuje maximalno. Ja kada sam hteo da prodam kimca agylitia pre 2 god stavio 500e u oglasima dok su ostali bili od 700 pa na gore,stavio sam tu cenu posto mi nije tada znacila razlika nego sam hteo da ga menjam dolazili likovi i hteli za 300e prvi koji je dosao i ponudio bukvalno sam ga izbacio iz dvorista. Sve je to u redu pokusati da spustis cenu ali brate mili da me pravis budalom ... tesko. Srecno u daljoj kupovini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano April 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na putu sam vec po drugo motorche, evo pisem s telefona.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano April 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima svakakvih ljudi, neki misle da mogu da iskoriste to što imaju keš i da ucenjuju prodavce krajnje bezobrazno. Nedavno sam imao par kupovina polovne opreme i bez pogovora platio koliko prodavac traži. Sa druge strane, kao prodavac sam imao nekoliko veoma gadnih nastupa kupaca i bezobraznih ponuda Alex, ne nerviraj se ako si dobio manje keša nego što motor realno vredi, nego uživaj u kupovini nove makine - nema ništa lepše od toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano April 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa po meni sam dobio manje nego sto je realno, al dobro, jedva cekam da se dokopam ladje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako Nolezmaj-U Alex cim se sklopis sa vremenom pisi informacije Sta,kako,gde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano April 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cim dodjem u BG, sklapam detaljan izvestaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 25, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Šta se ti sekiraš i nerviraš, pusiš onog tvog mudonju da pojede dušmane i ćao - zdrao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...