alexanto 4783 Napisano Februar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6010 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4783 Napisano Februar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6010 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Japansko ulje a Burger je bio prevelik da stane na litarsko pakovanje. Njega stavljaju na 5-olitarku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Februar 14, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan HA! stigle mi plastike i cajger za foresight-a.... na satu 75084km-a.... au! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ti cak i da ugradis plin u Hondu, kostace te duplo u odnosu na zabare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Februar 14, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan ce se razgazi ta kilometraza jos, nema da brines. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4783 Napisano Februar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6010 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Malo pažnje za moju devojčicu u koju sam zaljubljen već 22 godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Februar 14, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Malo pažnje za moju devojčicu u koju sam zaljubljen već 22 godine... Apriliju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Februar 14, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan ce se razgazi ta kilometraza jos, nema da brines. ima da dodje do stotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4783 Napisano Februar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6010 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Malo pažnje za moju devojčicu u koju sam zaljubljen već 22 godine... Apriliju? Sa Aprilijom sam kraće u ljubavi a i nije nešto zainteresovana za cveće. Ulje, svećica, filteri i gume već menjaju stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan to je zbog duplo i jos malo preko, lepse voznje :nanana: ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 14, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sledio primer mudrog bankara i ženi sam platio veliki servis našeg ljubimca .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Februar 14, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Bravo pope vidiš kako lako ide, sad će osmi mart taman kaiševe da izmenjamo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Bravo pope vidiš kako lako ide, sad će osmi mart taman kaiševe da izmenjamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 14, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo pope vidiš kako lako ide, sad će osmi mart taman kaiševe da izmenjamo Kralju ... + Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 15, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari još jedna novost, Vaš kolega SuperPOP tj. ja može Vam doneti svu opremu iz austriskog WINTEX shopa naručivanjem putem kataloga. Više detalja uskoro u mojoj temi u moto berzi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acabayk 1 Napisano Februar 15, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: barajevo Motocikl: PIAGGIO X9 250 Prijavi odgovor kao problematičan hehe pa onaj ko nije probao da vozi na plin nezna sta propusta,prvo je voznja djabe drugo zaprlja se karburaror,rikne pumpa,preliva karburator,mozes da vozis na plin pa kuci sredis kvar,prednost je stvarno imati plin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Februar 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan resio sam vas muka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 15, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan znaci niko nece vise gutati staklenu vunu iza tebe?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Februar 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan znaci niko nece vise gutati staklenu vunu iza tebe?? daaaaaaaaaaa :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 15, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo ... butik je otvoren Narudžbine primam, 15. marta idem za austriju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1933 Napisano Februar 15, 2012 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan resio sam vas muka Je l' to nema kais? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 15, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan resio sam vas muka Je l' to nema kais? He -He ... kad čovek reče, tek sam sad primetio da mu se ne vrti točak ili je Bugi izgrunfovao menjač :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Februar 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan resio sam vas muka Je l' to nema kais? He -He ... kad čovek reče, tek sam sad primetio da mu se ne vrti točak ili je Bugi izgrunfovao menjač :lol: hahaha.....skinuo sam posto namestam j. costu ali cekam Markulja da se vrati u SA da mu posaljem lamelica da mi zalepi.....pa da vratim sve od jednom...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor 1200 738 Napisano Februar 17, 2012 no colors, 164 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF1000 AfrikaTwin Prijavi odgovor kao problematičan hehe pa onaj ko nije probao da vozi na plin nezna sta propusta,prvo je voznja djabe drugo zaprlja se karburaror,rikne pumpa,preliva karburator,mozes da vozis na plin pa kuci sredis kvar,prednost je stvarno imati plin Samo je malo zeznuto zimi na -10 ak teze pali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Vojska Srbije upotrebom teske mehanizacije posle jednočasovne borbe sa nanosima koji su na nekim mestima visoki preko jedan i po metrar uspela je da probije put za Simu koji je posle toga ponosno izasao na ulicu i nestao u daljini iste 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...