Skols 25 Napisano Maj 3, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Sejfti frst Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virusznm 22 Napisano Maj 6, 2013 U prolazu, 46 postova Lokacija: Bečej Motocikl: 2005 Yamaha TMAX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sejfti frst in sliprs. Hau jes nou. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 284 Napisano Jul 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 329 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog ... skutera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Septembar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Sa jučerašnje vožnje..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Septembar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 613 Napisano Septembar 7, 2013 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni vrlo draga... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11546 Napisano Septembar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Negde u Austriji Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11546 Napisano Septembar 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan mali deo MSC-a Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Octobar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Danas popodne, east SRB, negde oko ZA ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mystic 0 Napisano Januar 10, 2014 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kymco Vitality 50 cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko99 1 Napisano Mart 15, 2014 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog skutercica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kymco B&W 0 Napisano Jun 2, 2014 U prolazu, 10 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se pofalim malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zule73 1 Napisano Avgust 20, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: smederevska palanka Motocikl: aprilia mojito custom 50 Prijavi odgovor kao problematičan napokon stigla i moja lepotica! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_kaimano 10 Napisano Avgust 28, 2014 U prolazu, 27 postova Lokacija: Kula Motocikl: Yamaha Tmax XP Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i my precious.... Relativno sam sa malom cifrom po pitanju skutera, ali sam oduševljen istim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
micko981 4 Napisano Avgust 28, 2014 U prolazu, 4 postova Motocikl: Kymco Grand Dink 300i Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne friske mog sokocala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Septembar 4, 2014 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Septembar 6, 2014 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Evo moja ljubimica, Aprilia SR50 DiTech, i još jedna, Aprilia SR50 R (karb) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranignjat 3 Napisano Novembar 6, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje makine... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija87 2 Napisano Januar 11, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: LEONARDO 250 YAMAHA MAJESTY 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da predstavim Aprilia Leonardo 250 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Januar 14, 2015 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da predstavim svog ljubimca..kupljen prosle god od drugog vlasnika sa nepunih 10k... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Januar 16, 2015 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Danas 12:00 Moja ćerka i moj Xciting. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Nexus 8 Napisano Januar 21, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog Nexusa <br style="font-size: 9pt;"> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Februar 1, 2015 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nasledika na ovom malom Zvrku: :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dachi 2 Napisano Februar 23, 2015 U prolazu, 79 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo da i ja predstavim svoja 2 skutera u koje sam najvise ulozio(bilo ih je jos 10tak ovako cisto radi reda ) Yamaha Aerox,2005 godina. Setup - Athena sport pro,stage6 pro auspuh,malossi variomat,polini kevlar,polini getriba,malossi fly,dellorto 21 karb,polini usis,s6 hpc radilica itd.. u motor je u 3-4 mjeseca ulozeno oko 1000€,sto za masinu sto za styling.. Gilera runner, 2000god. Stage 6 streetrace kit,yasuni r,s6 variomat,malossi kvacilo,polini kevlar remen,17.5 karb,polini usis,motoforce evo radilica itd...radilicu s blokovima,kit i 2 malossi kvacila jos uvijek imam za prodat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 308 Napisano Mart 24, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje Lole Vespa LML Star Delux 150 2T. Kupljena polovna proslog leta, 2008. godiste sa predjenih 19500 km. Danas zvanicno prvi put u saobracaju pod mojom rukom (da ne kazem nogom:) Bice samo bolje vremenom. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...