motor_che 417 Napisano April 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 12, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Silver ti je ko lutka... taman si je slikao na dobrom mestu, 2 dzina medj svojim vrstama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano April 12, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala, bilo mi glupo da stavim sliku iz kanjona pa da mi kazete da je swing mrvica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano April 12, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Uf lep Wing.....daj krug .....daj dva kruga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 17, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan pa mogo si staviti u neku drugu temu... maxi, kafe il slic. Stvarno mi nije palo napamet nijedno prikladnije mesto sem ove teme. Ako stavim u maxi - nije maxi, a ako stavim kao posebnu temu u skuter cafe - malo je pretenciozno...Caffe jos nema temu za slike nasih skutera koje poseduju neki drugi, tako da...ako ti smeta, nemam problem da izbrisem. Ipak je kuriozitet kada jedan Ferari ima u svojoj stali skuter koji neki od nas voze. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 17, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ubedio si me, nek ostane... al sad moras da slikas svoj i da postavis ovde 2 slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gilence 2 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: loznica Motocikl: malaguti firefox f15,tenere 660 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je moj f 15, tek razradjen nisam saltao u 5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 18, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan ubedio si me, nek ostane... al sad moras da slikas svoj i da postavis ovde 2 slike hehehe fala ti vala nego, mojih slika ima na 1,2,3,6 i 7. stranici, pa ako treba jos neka nema problema, ali mislim da sam preterao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 18, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan nego, mojih slika ima na 1,2,3,6 i 7. stranici, pa ako treba jos neka nema problema, ali mislim da sam preterao a tek smo na 4.strani... bas si me lepo nasmejao... nisi preterao, ako nema 2 puta post sa slikama na 1 strani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 19, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan a tek smo na 4.strani... bas si me lepo nasmejao... nisi preterao, ako nema 2 puta post sa slikama na 1 strani Nesto ovde nije u redu Ja imam 7 stranica!! Tebi net preskache Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano April 19, 2011 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan verovatno je stavio da mu prikazuje više postova po strani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex_91 11 Napisano April 20, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Thunderace 1000cc & Aprilia Leonardo 250 cc i Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Leonardo 250 cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano April 20, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo naginjanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 21, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Posle Aprilije Sportcity, Aprilia Leonardo je najlepsi skooteR :lol: :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex_91 11 Napisano April 21, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Thunderace 1000cc & Aprilia Leonardo 250 cc i Prijavi odgovor kao problematičan Lepo naginjanje Hvala , trudim se mada me ogranicava veliki stender cese kao lud, a u ekstremnim slucajevima desi se da ocese i varijator Ali ipak guma popunjena, to jos nisam video na skuteru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 23, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo naginjanje Hvala , trudim se mada me ogranicava veliki stender cese kao lud, a u ekstremnim slucajevima desi se da ocese i varijator Ali ipak guma popunjena, to jos nisam video na skuteru Svaka tebi cast druze. Prelep skuter i sigurno mu je drago sto ga muski vozis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1876 Napisano April 25, 2011 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma Leonardo **be mamu po krivinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano April 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Odmor u izletničkoj šumi ZABRAN u Obrenovcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano April 26, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Eh sad iskopah sliku....moja prva ljubav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 147 Napisano April 26, 2011 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Prelep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indimenti 0 Napisano Maj 2, 2011 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se konacno ukljucim ,pala je farba ali ima jos sitnica da se doradi. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex_91 11 Napisano Maj 2, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Thunderace 1000cc & Aprilia Leonardo 250 cc i Prijavi odgovor kao problematičan Ma Leonardo **be mamu po krivinama nntom hvala A muljaz brate sta da ti kazem vozio si ga....dobra slika i kod mene je ista ta prica. Mada ako mogu da primetim ovaj lik bezi od motora on viri sa gornje strane. A meni je ostala navika od yamahe i lezem sa motorom, ispravim guvernalu i vucem telom dole Valjda nisam u off-u, nov sam razumite me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1876 Napisano Maj 3, 2011 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan "Ovaj lik" sam ja Koliko vidim na ovoj tvojoj slici tocak ti je okrenut ka krivini, sto znaci da ides dosta sporo, a tad i nije problem odrljati nozicu. Malo je veci problem postici to kad je countersteering u pitanju, alo o tehnici voznje u nekoj drugoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A D 0 Napisano Maj 4, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Nea Fokea, Grčka, leto 2010. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Maj 4, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...