tindirbp 289 Napisano Octobar 22, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan da me je...o ko me natera rusko djubre da radim,zna li neko ko ima delove za ruse,treba mi elektronika VALJDA JE ONA CRKLA ??? ??? ???MOZDA OD "RUSA" TRAKTORA PASE :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 22, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nemo ti kratak fitilj. svako iskustvo se plaća Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 22, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan kakav lud rus,nastelovo ga ki doxu i ugasi se i nema sanse upaliti,prekida mu struju upali i ugasi se,ma kakav kratak fitilj ceo dan ga radim jebo ga Staljin!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to isti Ural na koji mislim, on je ono beše kopija BMWa - vidi cimni Scubu a za struju Arakisa i Josku ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 22, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije slucajno davac impulsa uradjen sa optokoplerom? Jednom sam jednog prepravljao.Fabricki ima hall senzor,ali je kod onoga bio razbijen u paramparcad,pa se moralo naci alternativno resenje. Ako je to taj ural,mozda mogu pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 22, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan To je samo kopija BMW-a i nije baš skroz po Ruski, kako to oni umeju. Motor mu je okrenut naopako u odnosu na BMW al nema veze. Nije mi prvi kog sam video. A i taj Hall senzor na peljenju treba inače izbaciti i uterati mu neki normalan, recimo od BMW-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 22, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ma da jeste ta kopija bmw-a,ima okidace unutra,a ja sumnjam na elektroniku onu sto stoji napred u alu kucistu,nemam pojma slab sam sa lepetriku,aj cimnucu scubu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 22, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ajde joska brate pomagaj,daj delova nekih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 22, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nije to kopija bmw-a!!! :D To jeste bmw r71 koji je kod nemaca ostao kao prototip, a kod rusa uradjen da ide... :D Srecno... !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 22, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan hahahha daaa pii..ka materina je to djubre ko i svako drugo rusko,ma to nikad motor nece biti i kad ga popravim(ako) ;D ;D ;D,nista bez Japana brate nista!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Okači koju sliku motora pre nego što forum krene u rekonstrukciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 22, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan nije to kopija bmw-a!!! :D To jeste bmw r71 koji je kod nemaca ostao kao prototip, a kod rusa uradjen da ide... :D Srecno... !!! Da, BMW spreman za loše uslove i izvrnut u odnosu na ostale boxere da bi rešili podmazivanje i još koješta ali ni Rusi to nisu baš skinuli kako umeju pa zato ima neka USSR rešenja. Inače R71 je napravljen pa su odustali a Rusi ga se dočepali i prepisali al tupom olovkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 22, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan :D :D daa bas tupom olovkom,aj videcu ako budem mogo pa cu okaciti slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Brale..sta si ga kupovao..kad ka tolko ne voles? a sve se da popraviti..uz manje ili vise muke i cimanja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...