Dr. POP 95 Napisano Decembar 1, 2010 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, puno sreće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hama 10 Napisano Decembar 1, 2010 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja dase pridruzim cestitkama sa srecom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Decembar 28, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Peri cestitke!!! Postaracu se da i ove godine dostavim datume iz BiH za klubove sa kojima sam u kontaktu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demsi 0 Napisano Decembar 29, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: East Serbia Motocikl: GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i zelim mu puno uspeha u radu. Ako je on zasluzan za novi look sajta,sve pohvale. Simke-Bor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Decembar 30, 2010 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dan kad je Čak Noris banovan... hehe Srecan rad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Decembar 31, 2010 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan E sad mogu da se hvalim da znam Peru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...