Kopljas 408 Napisano Octobar 22, 2010 Svrati ponekad, 304 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem koji sam primetio tek ovih dana. Od kako sam se vratio sa puta motor nisam vozio neko vreme jer sam je rasklopio u nameri da je malo servisiram. Nisam je palio jedno 20-ak dana i kad sam je upalio desava se sledece: kada posstigne radnu temperaturu, ler je na oko 1250, medjutim desi se da u sekundi padne na malo ispod hiljadu i onda se isto tako brzo vrati nazad... Sta to mzoe biti? Napominjem da posle puta nisam stelovao ventile niti bilo sta oko karburatora radio... I kad smo kod toga, gde to da uradim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Octobar 22, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Identican problem je imao drugar na RD 07, jedan karburator je pravio dramu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Octobar 22, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan kad padnu obrtaji,jel jos uvek radi na dva,ili na jedan cilindar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan kad padnu obrtaji,jel jos uvek radi na dva,ili na jedan cilindar? Ja bi se slozio sa ovim . I meni na Varaderu se to desavalo dok nisam izvakumirao karburatore . Verovatno radi na jedan cilidar po nekad a i ne primetis to . Mozda je svecica a mozda i karburator . Ako ne radi stalno onda je ili zapusilo nesto ili tako slicno . Nema veze sa vakumiranjem jer onda stalno radi na 1 klip . E sad mozda treba da se izuzme mogucnost svecica jer imas 2 po cilindru . Najbolje proveri i jedno i drugo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...