Jump to content

Moto Zajednica

Procycle ulja?

Recommended Posts

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Nasao sam u louisu ova ulja koja su na popustu i cena je stvarno vise nego prihvatljiva. Zanima me kakav je kvalitet, da li ovo vredi ili je neki buckuris najslabijeg kvaliteta?

http://www.louis.de/...tnr_gr=10038450

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Kupci kod louisa ga nahvališe. Od njih 13, samo dvojica nisu zadovoljni. Jedan je dobio odgovor da mu u motor ide mineralno 20w50 a ne polu sintetika 10w40 a drugi prosto nije zadovoljan. Ostali kažu da je za te pare odlično ulje i da im motori dobro rade i šaltuju.

• drkadzija, 1229 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Koristio sam ovo ulje 5000km, čini mi se ok, potrošnja ulja normalna, menjač i kavčilo radili normalno, motor nikakve ne pripdne zvukove nije ispuštao, ako ti je dostupno kupuj i sipaj i ne razmišljaj :)

• Svrati ponekad, 227 postova

ja ga isto koristim (10w-40) za TA, cena od 22€ za kanticu od 4l stvarno nije mnogo, obicno dokupim +1L pa imam za dva menjanja, do 5000km je super, ali preko vec pocinje motor da ga vise sagoreva i pocinje kvacilo da klizi, i kada se motor dobro ugreje kao malo da promeni zvuk i drugacije se salta. Ali u principu ako menjas ulje kao vecina na 5000 km neces imati nikakvih problema.

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Kakvog je kvaliteta u odnosu na Bel-ray? U prethodnom motoru sam sipao Bel-ray i odlicno se pokazalo. Ne znam da li da predjem na ovo.

• drkadzija, 1229 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Možda je za nijansu lošije od Bel-Rey a ali dok ga menjaš na vreme svako će ti manje više biti ok dok je original kaže moje iskustvo. :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja