mvSHOEI 267 Napisano Octobar 19, 2010 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem beverlija ,ocuvanog, novije proizvodnje, prednost prvi vlasnik sa servisnom knjizicom. 062720407 Misa Ponude i slike mi saljite na mail milicari@beotel.net Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 19, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=60729.0;topicseen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Januar 12, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan i dalje se trazi nesto zanimljivo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 12, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan imas na forumu, pod uslovom da nisi vec video, prodaje se jedan crveni, svi kazu da je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 12, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/53505-beverly-250-2004godprodajem/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Januar 17, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga, cak i zvao jednom prilikom al mi se ne javi... U medjuvremenu sam se odlucio za 500tku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga, cak i zvao jednom prilikom al mi se ne javi... U medjuvremenu sam se odlucio za 500tku. Video si ga na netu, ne i uzivo. Mozda si me samo jednom zvao, ja se nisam javio jer bio tog trenutka zauzet i ne znam da li si ponovio poziv. Propustene pozive ne zovem zbog kriminala koji postoji na mobilnoj telefoniji. Sa srecom da kupis beva 500, ima ih u ponudi dosta. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Januar 18, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Poz druze, nisam mislio da si los covek zato sto mi se nisi javio, hteo sam da naglasim da sam i odustao od te kubikaze,a da sam ga hteo, zvao bih te i 5 puta !! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Januar 18, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Mali off Prije kupovine Beverly-a od 500ccm dobro se raspitaj o motoru, kocnicama i ostalom, sada ce da me napadaju, nije da ne volim beverly-a, ali po meni je mnogo bolji od 250ccm, dosta drugova je vozilo beverly-a od 500ccm, ali i dosta njih je i prodavalo isti radi kocnica... raspitaj se prvo dobro, ili uzmi od 250ccm to ti je moj savjet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Mali off Prije kupovine Beverly-a od 500ccm dobro se raspitaj o motoru, kocnicama i ostalom, sada ce da me napadaju, nije da ne volim beverly-a, ali po meni je mnogo bolji od 250ccm, dosta drugova je vozilo beverly-a od 500ccm, ali i dosta njih je i prodavalo isti radi kocnica... raspitaj se prvo dobro, ili uzmi od 250ccm to ti je moj savjet! Ja sam zato isao na 250 ccm kao na "best by". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Februar 3, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh 250, al peso je peso.... citao sam za te kocnice , poteracu neki iz oglasa pa da vidimo.. hvala na savetu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano April 12, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan motor je pazaren, zemo lock!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...