Rolle2010 480 Napisano Novembar 10, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Sta da ti kazem sem dobrodosao u sektu! Kao sto sam ti vec napomenuo i meni je KLE prvi veci/ozbiljniji motor i koliko god ti to mozda sad ne izgleda tako u pitanju je prilicno pitoma masina. Mesec dana da pohvatas i da se naviknes na motoriku voznje tj. kvacilo na ruci,menjac i zadnja kocnica na nogama, i vozices ga bukvalno ko biciklu. Savet - kao sto si vec verovatno procitao KLE ima mallo losije kocnice pa bi tu stavku bar u pocetku trebalo stalno da drzis u glavi cisto da ne upadnes u cupavu situaciju bezveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kozmo 83 Napisano Novembar 26, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Hyosung Aquila 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Google 48 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: Munze Motocikl: Suzuki GSX1300BK (B-King), Yamaha Fazer FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Imam sličan problem kao Knjaz, 195cm/92kg, 500.000km u kolima i cirka 10km na motoru u poslednjih 15-ak godina... sad hoću da uzmem nešto, i jako mi se dopada Honda CBF600. Pošto ih nema mnogo kod nas, ima li svrhe da gledam zbog moje visine i (ne)iskustva, ili isto da idem sa KLE-om za početak pa da menjam za nešto kad mi dosadi? Sviđa mi se i Hornet, ali nisam preterano oduševljen pozicijom, više volim da sedim uspravno, treba mi prvenstveno za po gradu i kraće ture po okolini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 4, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam sličan problem kao Knjaz, a 195cm/92kg, 500.000km u kolima i cirk10km na motoru u poslednjih 15-ak godina... sad hoću da uzmem nešto, i jako mi se dopada Honda CBF600. Pošto ih nema mnogo kod nas, ima li svrhe da gledam zbog moje visine i (ne)iskustva, ili isto da idem sa KLE-om za početak pa da menjam za nešto kad mi dosadi? Sviđa mi se i Hornet, ali nisam preterano oduševljen pozicijom, više volim da sedim uspravno, treba mi prvenstveno za po gradu i kraće ture po okolini. istu dilemu sam ja imao pre godinu i po dana, (192cm/135kg - sada spao na ispod 120kg takođe bez iskustva) bilo je raznih saveta ali mi je jedan ostao u glavi, Motor se vozi glavom, ako nemaš ništa u njoj i 50ccm mogu da te ubiju, Uzeo sam sebi odmah motor koji mi se svideo i vrlo se radujem zbog toga i dan danas uzeo sam Super Tenere XTZ 750, odlično mi odgovara pozicija sedenja, snage ima više nego dovoljno kada se sa njim uvozaš sve su ostale bicikle. Stim što kupio motor do tada ili ne OBAVEZNO idi na kurs bezbedne vožnje i vidi skini sa neta Twist of the wrist II (imaš prevod ovde na sajtu a ima i na titlovi.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano April 4, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60458-simulator-ergonomije-motocikla/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Google 48 Napisano April 20, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: Munze Motocikl: Suzuki GSX1300BK (B-King), Yamaha Fazer FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan popsy, Aćime i ostali, hvala najlepše na savetima, sve sam uzeo u obzir. Danas sam se ponovio jednom Hondom CBF600S N4. Za mene sasvim dovoljno, i veoma mi odgovara na moju visinu. Još mi ostaje samo da položim vozački, da me ne 'apse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane R 84 Napisano April 20, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pusti neku sliku dok sediš na njoj... ima još visokih ljudi ovde . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 20, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nek ti je sa srećom i puuuuuuuuuuuuno sigurnih km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Google 48 Napisano April 21, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: Munze Motocikl: Suzuki GSX1300BK (B-King), Yamaha Fazer FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Ah, evo sveže slike od pre sat vremena... mašina pre odlaska u servis na temeljno pranje i podmazivanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...