jager 3446 Napisano Octobar 18, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za Bavarca Imam jedno pitanje:kakve uslove treba da ispunjavas da dovezes motor ili auto iz Slovenije? Da budes punoletan i imas vozacku dozvolu. I da imaš dovoljno keša ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za Bavarca Imam jedno pitanje:kakve uslove treba da ispunjavas da dovezes motor ili auto iz Slovenije? Da budes punoletan i imas vozacku dozvolu. I da imaš dovoljno keša ;D Kad vec spomenu kes...Vlado ako nije tajna koliko te je izasao motor u Sloveniji a koliko ukupno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Vlado !! Trebace mi malo vremena da se priviknem na tvoj novi nadimak. Ipak si ti za nas -Vlada Afrika-. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Octobar 18, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za Bavarca Imam jedno pitanje:kakve uslove treba da ispunjavas da dovezes motor ili auto iz Slovenije? Da budes punoletan i imas vozacku dozvolu. I da imaš dovoljno keša ;D Kad vec spomenu kes...Vlado ako nije tajna koliko te je izasao motor u Sloveniji a koliko ukupno ? Nije tajna bato. Tamo me je kostao 2900 evra. 100 evra osiguranje, odjava, ''vinjeta'', i jos neke gluposti. 4500 din takse na batrovcima, 650 evra carina i 25000 registracija. Ako te ne mrzi, izracunaj Cestitke za Bavarca Imam jedno pitanje:kakve uslove treba da ispunjavas da dovezes motor ili auto iz Slovenije? Da imas nekog ''svog'' gore ko ce odraditi sve papire umesto tebe. Na kraju si ipak ti potreban i tvoj pasos. Ako je kupoprodaja izmedju dva Slovenca, to traje desetak minuta, ali mi smo tamo strani drzavljani, motor napusta zemlju, i ta procedura traje celo pre podne.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, motor dobro izgleda. Neka je sa srećom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Octobar 19, 2010 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam,da te dobro služi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 19, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Nije tajna bato. Tamo me je kostao 2900 evra. 100 evra osiguranje, odjava, ''vinjeta'', i jos neke gluposti. 4500 din takse na batrovcima, 650 evra carina i 25000 registracija. Ako te ne mrzi, izracunaj 3950e grube racunice.... Nije malo! :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3291 Napisano Octobar 20, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, neka je sa srecom. GS izgleda bas dobro na slikama i verujem da je takav i uzivo. Mogao si da nas pocastis sa jos kojom slicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 20, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor,sve čestitke i puno kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 133 Napisano Octobar 20, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom i da te dugo sluzi....... lepa masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Octobar 20, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari. Juce je palo pranje, podmazivanje i ususkan je do nekih lepih dana..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Octobar 20, 2010 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan I ja se pre neki dan vratih iz Slovenije gde je drugar kupio BMW 1200 rt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kad si pre promenio nadimak Tek kad videh coveka, aaaa, Vlada Afrika... ;D ;D ;D Koje je godiste GS...? Km...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1796 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Kako je krenulo ponestače bemweja u Sloveniji.....moram da požurim sa kupovinom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan cestitam i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Octobar 20, 2010 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nije tajna bato. Tamo me je kostao 2900 evra. 100 evra osiguranje, odjava, ''vinjeta'', i jos neke gluposti. 4500 din takse na batrovcima, 650 evra carina i 25000 registracija. Ako te ne mrzi, izracunaj 3950e grube racunice.... Nije malo! :-\ Cena realna 100 % ! Ovde na izvoru (u Nemackoj), na ebay-u idu iz 1997 lako havarisani za 2900 € bez problema a imaju oko 100.000 km na satu. Prati licitacije pa ces se sam uveriti: http://cgi.ebay.de/BMW-R-1100-GS-/190458871949?pt=Motorr%C3%A4der&hash=item2c583bc08d http://cgi.ebay.de/BMW-R-1100-GS-Bj-1997-/140467823420?pt=Motorr%C3%A4der&hash=item20b488e33c http://cgi.ebay.de/BMW-R-1100-GS-Bj-97-/160493584087?pt=Motorr%C3%A4der&hash=item255e29bed7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Octobar 20, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan I ja se pre neki dan vratih iz Slovenije gde je drugar kupio BMW 1200 rt. Video sam ga na spediciji. Bio je pored mog motora. Prelepo, i mocno izgleda. Prava krstarica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klimbra 13 Napisano Octobar 21, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Kako je krenulo ponestače bemweja u Sloveniji.....moram da požurim sa kupovinom.... Mi kupujemo "jeftinije" u dojčlandu.....oni kupuju "skuplije" od nas...... Šala prijatelji....šala Čestitam na GS-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaMi 175 Napisano Octobar 27, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Celje, SLO Motocikl: Benko F650GS TWIN Prijavi odgovor kao problematičan Vlada GS evo i moje čestitke. Želim ti puno sretnih kilometara na "novoj bemburi". Na slici Peter, sretni stari vlastnk. Pa ne može on bez Benka ima sada 1200-totku. pozz svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenooo 46 Napisano Octobar 27, 2010 pustolov :), 98 postova Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan lep bmw,koje je godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Octobar 28, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan lep bmw,koje je godiste? 1996 god.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 29, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, motor ti je prelep. Sa srecom da ga vozis milionce da predjes i da ga zamenis za noviji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...