kawazoki 5846 Napisano Maj 11, 2011 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedan od manjih satora koji sam nabavio bas za jednu osobu "SOLO" nov,nekoriscen samo za sliku otpakovan i kao sto se vidi ,duploe je gradnje sto znaci da kada je toplo koristi se samo osnova sa mrezicom a za kisu se dodaje pokrivac tako da nema kondezacije. Dajem ga za 3000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Maj 14, 2011 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam kupio McKINLEY Oregon 3. Transportno pakovanje je manje nego sto sam nasao podatak na internetu - oko 55cm i sto je najvaznije, kosta 5190 din U Intersportu je od 12.5 poceo popust na opremu za kampovanje, pa su cene za neke artikle bas povoljne... Oregon 2 kosta 4690 din Vrece za spavanje imaju da se nadju za smesne pare... na primer, McKINLEY Laguna Comfort je 1890 din.... Jedino sto mora da se potrazi gde sta ima od robe... ja sam nasao najbolji izbor u Intersportu u Merkatoru - Cacak.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 18, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Imas ga u Delta Sport-ovom Sport Impuls-u, cena oko 130€, tezina cca 2kg, ja sam npr. kupio Rock 32 (3 osobe) za 160€, tezina cca 2.8kg (valjkasto 25cm x 60cm pakovanje) a u kom? onom u delta city-jy? nisam ga vidjao... imali su neka dva tamo kad sam ja zimus bacao pare na rancheve, jakne itd ali su im pakovanja bila ogromna... duplo manje pakovanje su imali moji ferrino shatori pa sam batalio... ali ovaj mi se bash svidja... mislim da su imali ovaj zimus za 20ak 'iljada din: http://www.thenorthface.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=70213&storeId=207&catalogId=10201&langId=-1&from=subCat&parent_category_rn=11750&variationId=854 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokkac 15 Napisano Maj 18, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Cube 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Rusic, prijatelju, najbolje je da nazoves neku od tih prodavnica, mislim da ce ti oni vec reci u kojoj to mizes naci, u Delta City-ju sigurno necesm, bio sam tamo prvi put tek za ovogodisnji sajam automobila i video sta sve imaju. Ja sam u novosadskom Sport Impulsu video taj Rock ali za dve osobe, i pitao sam ih da li mogu proveriti ima li negde za tri, i javili su mi da ga ima u Beogradu, te su ga porucili i stigao mi je za par dana. Nisam siguran, ali mislim da je pominjan neki outlet na kraju Bulevara kralja Aleksanda. Najbolje da nazoves pa da proveris. Inace, i ovaj koji si mi pokazao je isti prica ali drugacijeg obilka, i za dve osobe je, samo je malo duzi, ali tu ti vec odluci kakav shape ti je najpogodniji. Kada sam sator sastavio, nisam mogao da verujem koliko je dobar. I to za 160€. The North Face Daj gas da to nadjes, i pazari, neces pogresiti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokkac 15 Napisano Maj 18, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Cube 1998 Prijavi odgovor kao problematičan ... a slicna prica je Ferrino Chaos 2 (Iglu Sport, TC Konjarnik, cca 20000din.): http://www.iglusport.rs/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=300&category_id=25&option=com_virtuemart&Itemid=61 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Jun 17, 2011 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo Sande! Nije veliki ali ima dva ulaza i sestougaonog oblika! I jeftin je 5990 din! Sad samo da se dokaze u prirodi i prosao je sve testove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 17, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možda mu nije mesto u malim šatorima (zbog specifičnog izgleda) ali moj favorit je definitivno Quecha 2 seconds šator u narodu poznatiji kao TotalTV ili Avaks (u zavisnosti da li ga kačite sa strane ili ploštimice na topcase). Prvi put sam ga video kod Lalajka i oduševio me je a pozajmio sam jedan takav za Kotlinu 2011 i mogu vam reći da je fenomenalan a ovako izgleda na motoru... inače u petak ujutro nas je oplela kiša jedno 2-2,5sata (naravno nije ni ovlažio). U pitanju je dvoslojni šator koji možda pravi problem za kačenje na motor (pokazalo se da je pauk mreža više nego dovoljna) a razlika u postavljanju 2 sekunde nasuprot 30-40minuta Jagerovog guzeljanja oko šatora - priceless Ima da se kupi u bilo kom Dekatlonu na zapadu... cena za 2 je nekih 37-39€ a za tri osobe 50-54€ (računajte prtljag kao jednu osobu). Definitivno čim finansije dozvole kupujem jedan za 3 osobe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Jun 17, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pokazalo se da je pauk mreža više nego dovoljna A zato si ga osigurao kamionskim natezacem tereta Nego interesuje me za koliko se sklapa ako se rasklapa za 2 minuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jun 17, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa recimo da je 15 sekundi dovoljno, pod uslovom da znas tacno kako se pakuje. Moze i za manje kad se bas uvezba. Fenomenalan sator, ukoliko ga lepo smestis na motor. Ja sam ga stavljao na sediste suvozaca, ispred kofera. Gumenim tregerima se veze za nosac kofera i priljubi uz sam kofer tako da se ne oseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 18, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pokazalo se da je pauk mreža više nego dovoljna A zato si ga osigurao kamionskim natezacem tereta Nego interesuje me za koliko se sklapa ako se rasklapa za 2 minuta gurtnom za svaki slučaj (nisam znao kako će da se ponaša) a nije 2 minuta već 2 sekunde :P http://www.youtube.com/watch?v=b6PWhZ22HJE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Jun 18, 2011 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ferinov je slican, ali je skuplji i manji. Odusevila me jednostavnost rukovanja! Ovo je odlican izbor za kola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Jul 8, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog saveta: The North Face Rock 22 (prva brojka je broj osoba, druga je broj sezona) Druze, koje su realne unutrasnje dimenzije Rock 32 satora? Da li mozemo unutra da se spakujemo mi sa cca 2m visine? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokkac 15 Napisano Jul 8, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Cube 1998 Prijavi odgovor kao problematičan b2man, Mozete stati vi dvometrasi, realne dimenzije satora su: sirina=177cm, duzina=226cm, visina=114cm Naravno, manje vam mesta ostaje za stvari iznad glave ili ispod nogu, sa strane je OK ako ste dvoje u njemu, onda je zaista fino prostran, nije tesan, a ni prevelik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Jul 9, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan hej zokkac, hvala za info. rock modeli trenutno postoje na zalihama. rock 32 i dalje kosta oko 16000 din. ozbiljno planiram da ga kupim, pa da od sledece sezone pocnem da kampujem. mislim da je ovo sigurno dobar izbor. sve dzidze koje imam od ovog proizvodjaca su zaista vrhunskog kvaliteta (razne majice, jakne, rancevi...) uzgred, u delta sitiju (bgd) imaju i The North Face vrece za spavanje. Cene su sasvim korektne. Letnji model je cca 4500 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5343 Napisano Jul 21, 2011 Integrisan, 13033 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Supruga i ja smo se pre neki dan vratili sa kampovanja po Grčkoj (autom). Nosili smo ovaj Quechua 2sec kao sa videa. DO JAJA!!! Kad sam ga prvi put sklopio više nisam imao problema. Selili smo se 4-5 puta. I celu noć pljuskova je izdržao. Jedino ga kara ovaj anaerodinamični oblik kad je spakovan. Mada, koiliki su neki od motora koje vozite mislim da mu to i nije neka mana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokkac 15 Napisano Jul 21, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Cube 1998 Prijavi odgovor kao problematičan b2man, Samo ti to pazari, i miran si, neces pogresiti, samo ako uzmes sator, obavezno uzmi i podlogu za njega (za Rock 32), kosta oko 2000din, to ti je dodatna izolacija izmedju satora i zemlje protiv habanja satora npr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Octobar 8, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Eh... puste zelje! Hilleberg, po mnogima najbolji satori na svetu. Ubedljivo najkorisceniji sator clanova ADVRider-a. Satima sam citao o njihovim modelima, gledao testove na Youtube. I na kraju, da imam 800e za sator, ovo bi bio moj izbor! Hilleberg Staika! http://hilleberg.se/product/staika Da ne bude off, ne verujem da je prevelik za motor kada se spakuje, Hilleberg je to. Relativno male tezine u odnosu na vrhunski kvalitet upotrebljenih materijala, Kerlon 1800, aluminijum. Nigde nisam pronasao podatak o vodonepropusnosti, ali ne sumnjam da je Staika vrhunska i po tom pitanju. Ima tri poprecne sipke od aluminijuma precnika 10mm, i uz sator se dobija i jedna rezervna sipkica. Sator je dvoslojni (mozda cak i troslojni ako se racuna dodatna zastita u gornjem delu). Zanimljivo je da vesanjem satora na poprecne sipkice postavljate oba sloja odjednom, jer su unutrasnji i spoljnji sloj spojeni! Ovo je dobra stvar ukoliko namestate sator po kisi - unutrasnji sloj je sve vreme zasticen. Potrebno vreme za postavljanje je 2 do 3 minuta... Sitnica koja mi se jako dopala je i mali "olucic" iznad vrata, tako da vam se kisa nece slivati na ledja dok ulazite ili izlazite... Ima odlicnu ventilaciju preko brojnih otvora koji se mogu dobro zatvoriti, ukoliko vam nije do ventilacije Naravno, sator ove klase ima dvoja vrata i dva predosblja (vestibule) prilicno velike povrsine. Da, sator je deklarisan za dve osobe. http://www.youtube.com/watch?v=aIuySveGn_A Ne igram Loto, a nemam nameru ni da pocnem. Tako se moj kontakt sa Staikom zavrsava ovom porukom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Octobar 10, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tako se moj kontakt sa Staikom zavrsava ovom porukom. Ovo nije bas tacno - pre nekoliko dana kad sam istrazivao Hilleberg sajt, popunio sam formular za besplatan katalog. Danas su me dva kataloga sacekala kuci. U stili Hilleberg-a, i katalozi su pefektni, cak su dali i jedan list sa zalepljenim uzorcima materijala od kojih se rade spoljni omotaci satora. Svaka im cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 10, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Tako se moj kontakt sa Staikom zavrsava ovom porukom. Ovo nije bas tacno - pre nekoliko dana kad sam istrazivao Hilleberg sajt, popunio sam formular za besplatan katalog. Danas su me dva kataloga sacekala kuci. U stili Hilleberg-a, i katalozi su pefektni, cak su dali i jedan list sa zalepljenim uzorcima materijala od kojih se rade spoljni omotaci satora. Svaka im cast! iskreno, za te pare.. i nije neshto... ok skuplji materijali itd... ali onaj ferrino prodigy ima manje vishe iste fazone... postavljanje spoljnog dela dok unutrashnji visi vec itd... mene zanima kako su se uzhivo pokazali DryWall shatori od North Face-a... jednoslojni shatori koji navodno ne pushtaju kishu, odvode unutrashnju kondenzaciju napolje i ne mogu da se zapale.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Novembar 3, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Eh... puste zelje! Hilleberg, po mnogima najbolji satori na svetu. Ubedljivo najkorisceniji sator clanova ADVRider-a. Satima sam citao o njihovim modelima, gledao testove na Youtube. I na kraju, da imam 800e za sator, ovo bi bio moj izbor! Hilleberg Staika! http://hilleberg.se/product/staika Da ne bude off, ne verujem da je prevelik za motor kada se spakuje, Hilleberg je to. Relativno male tezine u odnosu na vrhunski kvalitet upotrebljenih materijala, Kerlon 1800, aluminijum. Nigde nisam pronasao podatak o vodonepropusnosti, ali ne sumnjam da je Staika vrhunska i po tom pitanju. Ima tri poprecne sipke od aluminijuma precnika 10mm, i uz sator se dobija i jedna rezervna sipkica. Sator je dvoslojni (mozda cak i troslojni ako se racuna dodatna zastita u gornjem delu). Zanimljivo je da vesanjem satora na poprecne sipkice postavljate oba sloja odjednom, jer su unutrasnji i spoljnji sloj spojeni! Ovo je dobra stvar ukoliko namestate sator po kisi - unutrasnji sloj je sve vreme zasticen. Potrebno vreme za postavljanje je 2 do 3 minuta... Sitnica koja mi se jako dopala je i mali "olucic" iznad vrata, tako da vam se kisa nece slivati na ledja dok ulazite ili izlazite... Ima odlicnu ventilaciju preko brojnih otvora koji se mogu dobro zatvoriti, ukoliko vam nije do ventilacije Naravno, sator ove klase ima dvoja vrata i dva predosblja (vestibule) prilicno velike povrsine. Da, sator je deklarisan za dve osobe. http://www.youtube.com/watch?v=aIuySveGn_A Ne igram Loto, a nemam nameru ni da pocnem. Tako se moj kontakt sa Staikom zavrsava ovom porukom. Ja mislim da ovaj sator koristi Teri Braun.englez koji je na putu za Irak svratio sa nama na endurijadu na Goliji.bas smo je i Nordi zagledali i gledali kako podize sator.Cudne je konstrukcije skroz,al se vidi da snjim mozes da zanocis i u bari.i kad se spakuje zauzima malo mesta. Teri je inace bas adventure rider.clan je ADV i jedan od retkih koji je izvezao BAM ROAD,pa stoga i ne cudi sto se odlucio za ovu marku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 4, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju, da imam 800e za sator, ovo bi bio moj izbor! Hilleberg Staika! 800 € : 15 € (prosečna cena prenoćišta u sobi) = 53 noćenja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Novembar 4, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa cuj... tamo gde ja idem nema izbora oko nocenja. Ako gledam cenu, onda je bolje da ne izlazim iz kuce, tu (za sad) ne placam prenociste. Ja sam posle prvog visednevnog kampovanja ove godine (u julu) dao vise doktorima nego sto kosta pristojna vreca i cetvorosezonski sator. Pa svako neka bira sta zeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 4, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovo! Šator Easy camp Meteor 300 Proizvođač: Easy camp Cena9074.00 din(uključen PDV)Količina Opis [/url] Šator Easy camp Meteor 300 Za tri osobe, Vrlo komforan i udoban, Hidrostatički stub: 1500mm, Dvostruka presvlaka od poliestera, Pod od poliestera, Sistem ventilacije pospešuje cirkulaciju vazduha. Unutrašnji šator: prozračni poliester Šipke: Fiberglas 7.9mm, Dimenzije pakovanja: 60×14cm Težina: oko 2.8kg Vatrootporan, Vodootporan, Fleksibilan ram, Mrežasta zaštita od buba. Dimenzije postavljenog šatora: Vanjske (D/Š/V): 280×200×120 Unutrašnje (D/Š/V): 210×180×110 Sto se tice konfora, sasvim korektno. Samo jednu noc sam prenocio u njemu, i to pored vikendice (za svaki slucaj). Kisa je pljustala celu noc, a unutra je sve ostalo potpuno suvo. Bilo mi je pretoplo, i ako je napolju bilo dosta hladno (Jul mesec, Divcibare). Zamerka mi je sto nema neki predulaz gde bih ostavio stvari i smrdljive cizme, vec mora unutra. Sator je za tri osobe, tj 2 osobe + prtljag. Nemam iskustva u kampovanju, pa mi je rasklapanje i sklapanje trajalo po vise od pola sata, sto je u kisnim uslovima puno. Mislim da je odlicna varijanta za boravak u mestu vise dana, ali za svakodnevno raspremanje i spremanje, mislim da smara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Novembar 4, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sa duzinom od 60cm tesko da mu je mesto u temi "Najmanji sator" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 4, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sa duzinom od 60cm tesko da mu je mesto u temi "Najmanji sator" Na onu resetku na koferu staje bez ikakvih problema, tako da moze. U kofer bas i nisam siguran da bi stao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...