Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem mini cross bike

Recommended Posts

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Pozdrav .

Kupujem mini cross . Znaci za decu . Poraso klinac pa zeljan da i on proba malo offroad .

Ima dosta onih Kineskih ali me nervira sto se pale kao motorne testere a koju ni klinac za 16 godina ne moze da upali . Imao sam jednu u ponudi sa alnaserom ( nema altenater pa se akumulatorcic puni preko punjaca i drzi dok se ne isprazni . Znaci moze da se vergla dok traje akumulator ) ali sam izgubio i broj i svaki kontakt .

Tako da ako neko ima nesto slicno nek ponudi .

Hvala unapred .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 572 postova
  • Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R

Imam Malaguti grizli 12 ,50ccm ,automatik ,u odlicnom stanju ,350e.

post-1867-12879100995407_thumb.jpg

• U prolazu, 80 postova
  • Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125

izvinjavam se za off ali mi trbaju lamele za ovakav isti motor,mozda neko vidi pa mi pomogne

Izvinjavam se GS nije mi radio kompjuter ovih dana .

Kazi mi kako se pali ? Nadam se da je na kiks ili ?

• Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R

Izvinjavam se GS nije mi radio kompjuter ovih dana .

Kazi mi kako se pali ? Nadam se da je na kiks ili ?

Kurbla sa desne strane ali se ne pali unazad  nego naprijed ,malo je neobicno ali lako se pali kada se navikne!

• Svrati ponekad, 314 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660

imao sam ja bas isti Ovakav Malaguti Grizzly 12,,,stava od motora,,gorivo ulje pali i vozi,,,pali kurblom unaprijed,,odrasli ga mogu upaliti i rukom....

neces pogrijesiti sto se tice modela sigurno....a masina je ostra i jaka,,prava zvrka,,,

Verujem ja da je malaguti dobar . Ali mi se cini nekako velik za mog klinca . Ipak je jos mali i treba mu sto laksi . Idealan je onaj sto se pali kao testera samo sto me to nervira jer i kad odraste tesko ga je paliti .

Videcu na netu za neke dimenzije i ostalo za grizlija ako ne moze i GS da mi posalje nesto . Koliko je sediste visoko od zemlje , kolike su mu felne itd . sta se setis .

Hvala unapred !!!

• Zainteresovan, 525 postova
  • Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250

Nije prevelik, garantovano

Radio sam malo sa decom raznih uzrasta - ucio ih da voze mini qvad, male motorice, apence, i 125-ce. Nisi ni svestan kako se klinci brzo priviknu na sve i kako brzo ukapiraju neke stvari. Samo moras da budes uporan i redovna obuka, i kad vidis kako se dobro snalazi, za dva meseca ce ti biti zao sto nisi kupio jos veci

Ovako ,zadnji tocak je 12 ,a prednji mislim 15 ,visina je original oko 65 ,ja sam ga malo spustio mozda nekih 5cm.Inace je predviden za uzrast od 7 do 10 godina ,otprilike. Sto se tice paljenja to nije vazno za pocetnika ,treba gledati da motor ravnomjerno razvija snagu  i da su komande mekane ,visina odgovarajuca i sl.

Ja sam daleko od tebe ali ako si zainteresovan moze se nekako prebaciti preko ( do NS nije problem ,ali ti je i to daleko :()!

Ja sam oko 300 km od Novog Sada . Dole kod Nisa i Aleksinca . Sokobanja je u pitanju .

Ajde razmislicu jos malo pa cu da javim .

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja