Student 763 Napisano Octobar 14, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite o ovom stitniku http://allegro.rs/item1263164358_protektor_za_ski_snowboard_i_moto_sport_dainese.html ili http://allegro.rs/item1263164272_protektor_za_ledja_kevlar_schoeller_keprotec.html Da li je za motor ili je malo preglomazan,tj vise je za zimske sportove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5998 Napisano Octobar 14, 2010 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nije preglomazan, sve moto kornjače su otprilike tolike. Cena veoma povoljna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Octobar 14, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan To je ono sto sam hteo da cujem. Hvala cika Arakis. Koji je prakticniji dainese ili kevlar po vasem misljenju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5998 Napisano Octobar 14, 2010 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dainese ima one segmente i lakše bi trebalo da se savija i prilagođava kičmi ali mi je malo ružnjikava ta prljavo bela boja Kad bi bio crno-beli, bio bi pun pogodak. Samo, ne vidim nigde kaiševe za ramena? Trebali bi obavezno da postoje da kornjača ne klizi na dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Octobar 14, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan To nema al cemo da nasijemo. Mada dainese nema sirok pojas oko struka vec samo neki kao kais, moralo bi i to da se budzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5998 Napisano Octobar 14, 2010 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prava kornjača mora da ima širok pojas da čuva unutrašnje organe od potresa i kaiševe za ramena. Očigledno moraće da se budži i došiva ;D ovaj Kevlar model to izgleda ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Octobar 14, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Ima sirok pojas al ni on nema za ramena. Mada sad sam se setio da kevlar ima rok trajanja i da ne sme da kisne niti da bude izlozen vlazi. Ne verujem da ce ova kevlar-kornjaca da me stiti od metaka ali ako je kevlar promenio sastav na gore.... Mozda i nije tako pametan izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5998 Napisano Octobar 14, 2010 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj ima samo neke niti od kevlara što mu daje čvrstoću a kevlar bulet proof je ceo od kevlara, u više isprepletanih slojeva ;D Uglavnom, moto-kornjača po našim prodavnicama je bar 3 puta skuplja od ovih što si naveo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano Mart 23, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto ozivljavam temu staru skoro 4 godine, ali zaista imam potrebu Hocu da kupim Dainese kornjacu preko interneta, ali ne znam koja mi je velicina potrebna, pa vas molim da mi pomognete. Imam 193cm i obim struka 104 Velicinu m sam probao na sajmu i evidentno je mala... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...