acim 766 Napisano Octobar 18, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo čuvenih Aćimovih frejmova od koji se tocranku diže kosa na glavi, on je bolje zapamtio trku nego što se vidi ovde ;D Ja ne vidim nikakav kontakt ovde, osim što je Hayden morao da koriguje putanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Doći će i Kinezi na red. tad ce se vec voziti motori na struju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 18, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Imam utisak da ukoliko bi neko tvrdoglavo zadržao putanju, prošao bi daleko gore od onog ko je na unutrašnjoj strani krivine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan tacno tako. ali bi onda videli da li je rossi zasticeni beli medved ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Octobar 18, 2010 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Doći će i Kinezi na red. tad ce se vec voziti motori na struju. Sačuvaj bože!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 18, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan tacno tako. ali bi onda videli da li je rossi zasticeni beli medved ili ne. Jel si ti zaboravio da je već imao prelom ove sezone? Ili možda dva, ako računamo i rame. Misliš li da on ne zna kako boli kada padneš? Ja mislim da svi oni to odlično znaju. Odlika dobrog trkača je da po svaku cenu prođe, ne mareći za okolinu, što su recimo Schumacheru mnogi zamerali, a to je upravo taj profil koji pobeđuje. Jako je glupa pobeda kada kreneš prvi, daš gas i utekneš, kako rade Stoner, Pedrosa, Lorenzo, takva pobeda se ne pamti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Octobar 18, 2010 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pao je sam od sebe nije ga niko gurnuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan realno tek ove sezone je saznao sta je pravi pad. sobzirom da 15 godina nije propustio ni jednu trku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 18, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pao je sam od sebe nije ga niko gurnuo. A ko je pao zato što ga je on gurnuo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 18, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan realno tek ove sezone je saznao sta je pravi pad. sobzirom da 15 godina nije propustio ni jednu trku. Ali je definitivno saznao pre ove trke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Octobar 18, 2010 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A ko je pao zato što ga je on gurnuo? Pa jel treba da padne?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 18, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj slike, kontakta nije bilo. I ne, niko ne treba da padne ni zbog kakvog razloga. Mene u životu ne vodi mržnja, kao tebe, mene vodi ljubav Da Rossi nije najbolji, ne bi ti i ja ovoliko raspravljali o njemu, pričali bi recimo o Barberi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ili mozda o njegovom uceniku i dobrom prijatelju Simonceliju. Koji je inace poznat po fer pleju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 18, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Italijani su generalno poznati po fer pleju Oni nikada nijednu fudbalsku utakmicu nisu pošteni pobedili, uvek je bilo na kvarno, to je izgleda odlika italijanskog mentaliteta, tako da je Rossi još i dobar. Simoncelli je sigurno agresivniji, potpuno se slažem. Žabarska posla. Uzgred, Rossi je prijatelj sa Simoncellijevim ocem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 18, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napišem, uprkos tome što igraju prljavo, evo šta za njih kaže Wikipedia: Italy is the second most successful national team in the history of the World Cup having won four titles (1934, 1938, 1982, 2006), just one fewer than Brazil. A evo šta kaže za Rossija: He is one of the most successful motorcycle racers of all time, with nine Grand Prix World Championships to his name – a record seven of which in the premier class. Znači, rezultati su dobri ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 18, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Evo čuvenih Aćimovih frejmova od koji se tocranku diže kosa na glavi, on je bolje zapamtio trku nego što se vidi ovde ;D Ja ne vidim nikakav kontakt ovde, osim što je Hayden morao da koriguje putanju. Ovo preticanje je cisto, ja sam govorio o onom u poslednjem krugu. Imas li te frejmove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 18, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jako je glupa pobeda kada kreneš prvi, daš gas i utekneš, kako rade Stoner, Pedrosa, Lorenzo, takva pobeda se ne pamti. Interesantno je to. Zanima me sta je Stoner trebao da uradi na ovoj trci? Da saceka koji minut da ga Rosi stigne? Pa bio je 0.7 sekundi brzi od Lorenca, ne razumem zasto bi cekao nekog, pa da ima duel? Sta bi ON ucinio na Stonerovom mestu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 18, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Treba loše da startuje, ispretiče nekoliko njih i onda utekne u daljini ;D Izvadiću ti frejmove, tek to preticanje je člisto kao suza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Octobar 18, 2010 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan E, Aćime ajde izvadi neke frejmove, majke ti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 18, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Izvadiću ti frejmove, tek to preticanje je člisto kao suza. Ajd, pa neka auditoijum proceni koje je bilo prlj.. pardon, cistije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 18, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Oborio je motor maksimalno, zaista majstorski, evo pogledajte: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 18, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ostatka: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Octobar 18, 2010 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaaa, oborio je motor do maksimuma, u tome je caka. Sad mi je sve jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 18, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom frejmu se vidi maksimalno obaranje koje je bilo pred kraj preticanja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 18, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaaa, oborio je motor do maksimuma, u tome je caka. Sad mi je sve jasno. Da, oborio je skoro kao čuveni tocrank ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...