bojanzKS 1 Napisano Maj 3, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sa povoljno motor u italiji pa me sada interesuje vasa iskustva sa uvozom iz IT da li su motori dobri , kod koga mogu da se obratim da mi doveze motor i otprilike kolika je carina i porez za motor 99 god. iz IT Pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Maj 3, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sve se vec pisalo na tu temu. Malo prelistaj. A carina i porez se nezna za tvoj motor, zato sto se nezna ni koji je motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Maj 4, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si nasao sam. A motor je yamaha YZF 600 r 1999 god. kolika bi carina bila za taj motor neka priblizna cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Maj 4, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si nasao sam. A motor je yamaha YZF 600 r 1999 god. kolika bi carina bila za taj motor neka priblizna cena Carina 300-400 evra samo mislim da su motori iz Italije najvise izvozeni bar ja ssto sam video bolje idi ako imas mogucnosto na svajcarsku cini mi se da su u mnogo boljem staanju to ti je uopstena situacija sto ne mora da znaci za tvoj motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 4, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan opet prica jovo nanvo lockujte ovo !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 4, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Andrej je postovao temu o tome kako prebaciti motor na SRB table. U podforumu Kupujem postoji odlièna tema sa linkovima na kojima možeš da pronaðeš individualce i firme koje se bave uvozom, pa je najbolje da se obratiš njima. Zakljuèavam temu jer smo veæ prežvakali ovakve teme, i izdvojili korisne informacije na posebne teme. najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...