tindirbp 289 Napisano Octobar 10, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ako neko ima iskustva sto se tice gumirane kacige,izguljena mi je i hteo bi da je ofarbam al neznam kako bi i sa cime zgulio tanki sloj gume,unapred hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Octobar 10, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan pitaj farbacha...imao je iskustwa citao sam vec ali me mrzi da nadjem link... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Octobar 11, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan mij predlog ne pokusavaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 11, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Moze se zgulit, al ako se secam farbachevog posta odmah na pocetku ces zazalit sto si uopste pocinjao jer je prava robija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...