grale 0 Napisano Octobar 10, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone buffalo,letnje sa uloskom i protektorima velicine xl,potpuno nove nenosene, kupljene u pegazu.Prodajem ih zbog neodgovarajuce velicine, placene su prosle godine oko 60 evra, imam i racun.Cena po dogovoru, tel 063 622 802 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 10, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Imam iste pantalone! Odlicne su. Ko ih uzme nece se pokajati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla89 3 Napisano Octobar 11, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda cbr600f4 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si tezak i visok kad ti neodgovaraju? Predpostavljam da su ti male... Ja sam visine 180 i tezine 81... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Octobar 11, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si tezak i visok kad ti neodgovaraju? Predpostavljam da su ti male... Ja sam visine 180 i tezine 81... Možda će ti biti velike. Ja sam 182 ali 8...hm i nosim iste u L veličini. Mada ako su ti noge duge mogu ti odgovarati i XL. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grale 0 Napisano Octobar 11, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan odgovaraju otprilike za 180/90, cena 5000 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Octobar 13, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan odgovaraju otprilike za 180/90, cena 5000 dinara Cena tih pantalona je kod nas u PEGAZ-MOTO sa popustom 7.150,00 RSD. Ako su nove, 5.000,00 je odlična cena! Ne zaboravite da mi dajemo punu podršku korisnicima opreme koju mi uvozimo. Ukoliko imate bilo kakav problem, slobodno nam se obratite i nastojaćemo da ga rešimo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grale 0 Napisano Octobar 13, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan pantalone su potpuno nove,nisu nosene, moj brat ih je narucio prosle godine ali su mu velike pa ih je dao meni ali meni trebaju neke toplije pa ove zbog toga prodajem, inace za leto su odlicne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Propustaju li vetar te pantalone? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grale 0 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ih nosio ali imaju rupice po nogavicama pa mislim da imaju dobru ventilaciju a kada se stavi ulozak onda valjda ne propustaju ali opet nemam pojma dok ih ne isprobam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pasa24 4 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Gde Rasirim Sator Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze za 186 100 kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grale 0 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan videcu da nadjem nekog te visine da ih proba pa ti javljam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3063 Napisano Octobar 15, 2010 Drug član, 1078 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan odgovaraju otprilike za 180/90, cena 5000 dinara Cena tih pantalona je kod nas u PEGAZ-MOTO sa popustom 7.150,00 RSD. Ako su nove, 5.000,00 je odlična cena! Ne zaboravite da mi dajemo punu podršku korisnicima opreme koju mi uvozimo. Ukoliko imate bilo kakav problem, slobodno nam se obratite i nastojaćemo da ga rešimo! @Markone @PEGAZ-MOTO Svaka čast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Octobar 15, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Propustaju li vetar te pantalone? Pantalone su od tzv. meš materijala (rupičasti) zarad dobre ventilacije u uslovima visokih temperatura. Isporučuju se sa vetro i vodonepropusnom postavom koja se stavlja po svežijem vremenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Octobar 15, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan odgovaraju otprilike za 180/90, cena 5000 dinara Cena tih pantalona je kod nas u PEGAZ-MOTO sa popustom 7.150,00 RSD. Ako su nove, 5.000,00 je odlična cena! Ne zaboravite da mi dajemo punu podršku korisnicima opreme koju mi uvozimo. Ukoliko imate bilo kakav problem, slobodno nam se obratite i nastojaćemo da ga rešimo! @Markone @PEGAZ-MOTO Svaka čast. Hvala, hvala Služimo narodu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 15, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan aj samo izmeri za koji obim struka su Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grale 0 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan ako sam lepo izmerio 49cm je sirina a obim x2 a duzina 102 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grale 0 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...