shandor 0 Napisano Octobar 8, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan bio sam ovih dana da probam horneta...kada se zaletim i pustim volan pocne da trese swe jace i jace... sta bi to moglo biti...guma ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1658 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 1716 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije, mozda samo balansiranje resi problem... Jesi li uteleo u neku rupu mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10956 Napisano Octobar 8, 2010 Hronični Motociklopata, 7516 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan a koliko se zaletis? I meni se na prethodnom motoru desavalo slicno sve dok nisam promenio prednju gumu, i tad je problem nestao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Octobar 8, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ma svaki trese, meni je tako radio i na novom motoru sa novim gumama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Octobar 8, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan zavisi pri kojoj brzini se javi treskanje....imas vise potencijalnih problema...moze da bude do gume,da je kriva,moze da bude samo balansiranje,mogu da budu lezajevi u tocku ili lezaj u vratu...sve zavisi kada pocinje.lako se proveri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Octobar 8, 2010 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan 95% guma ostalo felna ,balans itd....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Octobar 9, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam imao taj problem dok nisam zamenio gumu, a možeš i tegiće da staviš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Octobar 9, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan pa oko 80 sam pustio volan...hteo sam da ga pazarim ali onda nisam imao kesa ... pre sam vozio cbr f3 i nikada mi nije zatreskala....moguce da je gumaa...videcemo ako protrgujemo... u swakom slucaju HVALA na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 9, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je isto tako bilo, dok nisam stavio novu prednju gumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 10, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan takodje... i izbalansiraj obe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2715 Napisano Octobar 10, 2010 Strucnjak, 1647 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan meni je bilo jednom do lezaja u vratu. Nista skupo najverovatnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Octobar 10, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Imam slicno pitanje pa da ne otvaram temo: Kad pustim korman, blego zanosi u desno, pomerim telo u levo i on se ispravi! Odmah sam centrirao zadnju jer mi je to bilo jedino logicno resenje, ali se isto desava...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2715 Napisano Octobar 10, 2010 Strucnjak, 1647 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan meni je motor pao i docekao se na zakljucan korman. udarac se preneo na vrat i iskrivio ram. Od tad vuce na desno kad pustim ruke ali se da ispraviti mrdanjem dupeta Ako je motor padao proveri to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Octobar 10, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Padao i meni, onako iz gluposti (moje), ali nisam ocekivao da ce to iskriviti ram. I kako to das proverim??? Ma kad bolje razmislim, necu ni da proveravam, kazem sebi "ram je prav" i ne boli me glava, to je zbog auspuha, njegova tezina me vuce u desno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2715 Napisano Octobar 10, 2010 Strucnjak, 1647 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan hehe i ja bih voleo da nisam saznao sta je sad vise gledam koliko mi vuce nego sto uzivam u voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Octobar 10, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan ja trgovo hornjavu...e sad sta je problem videcemo...PRVO promena gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 212 Napisano Octobar 11, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Samo dobro balansiranje i resen problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1658 Napisano Octobar 11, 2010 Drug član, 1716 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako guma moze jos da vozi prvo probaj da je balansiras a ako je vec pri kraju menjaj i ujedno proveri lezajeve i osovinu kada vec skidas tocak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...