bajo 0 Napisano Octobar 8, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem yamaha v-max 95god usa model kratka v-boost k/n filter 17'' felne 6-ta godina vlasnik Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Koja gromada bog te... Priblizna cena? :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Octobar 8, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Brutalno izgleda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost mogu samo da balavim i nista vise :'( Prelep, meni cak lepsi od starog... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Octobar 8, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep, meni cak lepsi od starog... Verovatno da si hteo da kazes: lepsi od novog? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan da Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrbakero 0 Napisano Octobar 8, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan cena je? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Octobar 8, 2010 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je! Cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajo 0 Napisano Octobar 10, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan jaoo ljudi neznam ni ja oko 4500eu motor kako kazete je BRUTALAN hoces finu voznju to je v max hoces da putujes to je v max hoces brutalnost tu oko 3000obrtaja otvara v-boost drzi se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4458 Napisano Octobar 10, 2010 motoras, 2531 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako smem malo da offujem... Izuzetna prilika da se kupi pravi muski motor! Ko nije vozio-ne zna sta je propustio.Odziv na gas brutalan,neponovljiv za customa...Motor koji ne zna sta su to "makazice",samo malo odvrnes i vec si prosao. Izuzetna stvar sto su felne 17-mnogo je lakse za voznju nego kod originala. jedine mane su da je kroz grad malo tezi na ruke (ali zato si faca) i skupa registracija (ali si ipak faca)...Srecno da ga vozi ko pazari... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Octobar 10, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan interesantno...V-max je moj favorit br.1 od customa...jer ih italijani nemaju... kolika je registracija za njega? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajo 0 Napisano Octobar 10, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan 33000 dinara i bices faca ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Octobar 10, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan bajo@ imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajo 0 Napisano Octobar 12, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan V-MAX na putu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajo 0 Napisano Octobar 13, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo v-max moze zamena za novilji castom ili street bike naravno uz moju doplatu!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Bajo nemoj da se ljutis ali koji god noviji custom da uzmes opet nece da bude bolji nego ovaj Jedino bi mogli da budu Honda Valkyrie i novi Vmax Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajo 0 Napisano Octobar 21, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan zar niko nece da bude faca?? ??? ??? ??? v max za 4000eu al moze i zamena!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 21, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bajo, ostavi broj telefona. Imam jednog drugara koji bi verovatno bio zainteresovan, ali nije na forumu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1850 Napisano Octobar 21, 2010 Drug član, 1695 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan interesantno...V-max je moj favorit br.1 od customa...jer ih italijani nemaju... kolika je registracija za njega? čega italijani nemaju? V-max ili customa? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajo 0 Napisano Octobar 22, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan V-MAX moze zamena uz moju doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...