pižon 240 Napisano Septembar 29, 2015 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Danas konacno uz pomoc Losmija i ljubaznog osoblja GM Moto-a zavrsih registraciju Peripetija... "ugovor na ugovor'' za moj motor, ja prodao motor koji je bio ''na firmu''... Sve pohvale za savete oko papirologije, tehnicki odradjen i konacno registrovan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Octobar 1, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Loshmi jos jednom pokazao kakv je car ali CAR!!!!!!!!! Registrujem motor kod njega vec 3. godinu i zeleo bih da vidim tu agenciju pored GM MOTO koja tako profesionalno i brzo odradi tehnicki i papire, ponude ti kafu, sok, ugoste kako dolikuje, sta god... Elem, danas odem kod Loshmija da mi pomogne oko papirologije za registraciju auta jer me drndaju nesto u Mupu i covek mi je skroz izaso u susret, objasnio, pomogao, uputio gde treba a da pri tom nisam ni tehnicki ni registraciju za taj auto uradio kod njega. E sada da preduhitrim neverne Tome sa foruma "Kad ga toliko hvalis sto nisi registrovao kod njega". Nisam registrovao jer zivim na drugom kraju grada pa nisam mogo auto bez tablica da vozim 15 km na tehnicki. Moja VELIKA PREPORUKA za agenciju GM MOTO i kolegu Loshmija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Novembar 16, 2015 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan NOVO!!! NOVO!!! NOVO!!! OD DANAS NA TEHNICKOM PREGLEDU MOZETE KUPITI I MONTIRATI GUME ZA SVE VASA VOZILA,KAKO ZA PUTNICKI I TERETNI PROGRAM, MOTOCIKLE.. RADIMO SVE BRENDOVE PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA. TELEFON ZA INFORMACIJE I PORUDZBINE 065 8620 973. SUTRA CE BITI JOS NOVINA.... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Novembar 16, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan bilo bi fino da okacite neke cene i modele 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Novembar 19, 2015 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto vas zanima saljite na PP ili mob telefon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slim95 0 Napisano Mart 5, 2016 U prolazu, 19 postova Lokacija: BG Motocikl: --------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Danas odradio "komplikovanu" registraciju zahvaljujuci Milosevim uputstvima i sve je zavrseno za 15min (kad kazem komplikovanu mislim na papire koji su "zastareli" - jedino se Milos ponudio da pomogne sta i kako pored 5 agencija kojima sam kucao na vrata). Svaka preporuka za Milosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Mart 7, 2016 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Za 15 minuta zavrsio sve, lako, brzo i ljubazno :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jun 8, 2016 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan GM Moto, momci i devojka rade kao u pit stopu. Sve zavrseno najbolje moguce Svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8264 Napisano Jun 12, 2016 Solo Rider, 3171 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan NOVO!!! NOVO!!! NOVO!!! OD DANAS NA TEHNICKOM PREGLEDU MOZETE KUPITI I MONTIRATI GUME ZA SVE VASA VOZILA,KAKO ZA PUTNICKI I TERETNI PROGRAM, MOTOCIKLE.. RADIMO SVE BRENDOVE PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA. TELEFON ZA INFORMACIJE I PORUDZBINE 065 8620 973. SUTRA CE BITI JOS NOVINA.... Jel to momci skidaju točkove sa motora ili samo montaža / demontaža. Čisto info radi . Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Decembar 21, 2017 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan svaki put kada dodjem na salter pribojavam se da me ne vrate zbog nekog papira koji mi fali, ali ni ove , kao ni svih prethodnih godina nije bilo problema kada sam kod naseg Milosa registrovao bilo motor, bilo auto. Hvala Milence A ako si naucio stoni tenis, vidimo se na Banjici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 22, 2017 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Do sada sam registrovao samo u GM, dakle, sve preporuke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Januar 29, 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke i za Miloša i za njegovu ekipu. Zbog prodavca nisam mogao da uradim sve onako kako mi je savetovao da je najbrže i najbolje ali pronašli smo i plan B i opet mi je mnogo pomogao u svemu i skratio mi put čekanja. Ubuduće, automobil i motor kod njih registrujem jer su mi izašli u susret i ulivaju mi poverenje za razliku od mnogih drugih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Februar 1, 2018 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano April 7, 2018 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci...@Losmi Da li znaš je l’ krenula registaracija na pola godine kao što su najavili?https://www.blic.rs/vesti/drustvo/ovo-je-kompletan-spisak-novih-pravila-i-kazni-za-vozace-koji-vazi-od-danas/gc0dsjw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano April 7, 2018 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek ne,treba tek da se sve to uskladi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 7, 2018 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro pa ja uhvatih pre promena, da to lepo legne do sledeće godine pa da vidimo o čem' se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8264 Napisano April 7, 2018 Solo Rider, 3171 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan gm moto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano April 8, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo neka zajebancija ili se kocnice stvarno proveravaju na valjcima za automobile ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22242 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I mene u Kg na auto valjke teraju, kako pipnem kocnicu izbace me isti u nazad, tik do kanala otvorenog... Tako svake godine muku mucim, nije kao indeks dobar, pa mi malo skacu po zadnjem tocku da mi "pomognu"... Ne podmicujem namerno posto sam u tehnicku ispravnost siguran, cimaju me tako 15/20min i odustanu, crvenu ne dam iz principa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ianullrich 53 Napisano April 8, 2018 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Medoševac - Nis Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan U nisu isto ovako proveravaju, bar tu gde sam ja bio.....dam coveku kljuceve i on odradi sve.....da li stvarno proverava ili sta vec pojma nemam..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano April 11, 2018 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Meni znači što me pozovu unapred svake godine, pa ne zaboravim kad je vreme za obnovu registracije. Bio danas, za 5 min završili zeleni karton i registraciju za oba motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano April 12, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor isto tako teraju na valjak za automobile, ali nista ne zanovetaju, stisne prednju, stisne zadnju, hvala lepo. 5 minuta posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 12, 2018 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nizam ni znao da postoji drugi način provere za motore Kod Miloša su toliko uslužni, predusretljivi i gotivni, pa sve i da im ispadne motor na valjcima, mislim da ne bih popizdeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano April 12, 2018 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Čeh said: Nizam ni znao da postoji drugi način provere za motore Kod Miloša su toliko uslužni, predusretljivi i gotivni, pa sve i da im ispadne motor na valjcima, mislim da ne bih popizdeo I ja isto, svake godine normalno momci provere na valjcima kako koci, jos nisam video da je pao motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8264 Napisano April 12, 2018 Solo Rider, 3171 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Nizam ni znao da postoji drugi način provere za motore Kod Miloša su toliko uslužni, predusretljivi i gotivni, pa sve i da im ispadne motor na valjcima, mislim da ne bih popizdeo Pa 'de će da im ispadne.... nisu od juče, plus vežbali su se na GS-u. Verovatno ga zato i prod'oПослато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...