smilodon 152 Napisano Januar 21, 2011 Honda, 45 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno odustajem od kupovine FireBlade-a, neki od razloga su navedeni i u mom predstavljanju i u temi budi ono što jesi. Može katanac. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZekoSA 1 Napisano Januar 21, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Sarajevo-BiH Motocikl: Thunderace Prijavi odgovor kao problematičan ne bih da se pravim pametan puno, ali pogledaj kod Slovenaca www.Avto.net, ima hondi na kamari, bas kako ti volis P.S. imas pasos nije daleko.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 21, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno mislim da se smilodon malo proseravao,izvinite ako sam vulgaran 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smilodon 152 Napisano Januar 22, 2011 Honda, 45 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno mislim da se smilodon malo proseravao,izvinite ako sam vulgaran Nemoj više da misliš, više čitaj Može katanac. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...