Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav od Raleta svima (predstavljanje)

Recommended Posts

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: BMW R1100RS

Kako često čitam poruke na forumu valjda je red da se i ja predstavim.

Ja sam Rale (obrnuto od lera) iz Prokuplja. Vozim Hondu transalp malo stariju (1989.g) ali je OK. Počeo sam da vozim sa 14.g. i vozio sam svašta, ali tada nije bilo interneta, foruma itd... Povremeno sa prekidima u vožnji motocikla, ali sada više ne. Imam 43. godine i volim vvožnju motocikla i nikako je ne mogu uporediti sa kolima (naravno da su kola nemonovnost u toku zime). Zbog posla se ne mogu upuštati u neke duže organizovane ture, a i kod nas ne postoji moto klub, pa smo svi ovde pomalo soleri. Ipak to me nije sprečilo da i ove godine pređem oko 10000 km motociklom.

Toliko od mene za sada, kako je sezona pri kraju nadam se da ćemo biti aktivniji naredne godine.

Pozdrav svima

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: BMW R1100RS

Nisam našao odgovarajuću temu, pa sam rešio da ovde nešto dopišem.

Iako pratim sajt, nisam mnogo pisao.

Do sada sam vozio Transalpa. Video sam temu o motorima i moram da kažem da su utisci svima isti: dobar pouzdan, zahvalan. Ide na off road bez problema itd... Ja sam mu dodao Ivanov povišen vizir pa je i sa vetrom OK. Mašina bez greške.

Onda dolazi ali...

Nema dovoljno snage za duža putovanja, odnosno ima ali je na autoputu ograničen relativno malom putnom brzinom. Zato sam rešio da ga pojačam i u ovom slučaju je to onaj BMW R 1100 RS o kome je Peca pisao u vezi sa Hal senzorima. Ne znam da li sam napravio grešku, pokazaće vreme. Cena je bila pristupačna. Više sam ljubitelj endura, ali sam se ipak opredelio za ovo malo zbog cene, malo zbog veće putne brzine i zaštite od vetra itd. Malo su se i povećali apetiti, planiram da proširim putovanja na Evropu itd...

Pošto sam već rekao da u mom gradu nema moto klubova, to se nije promenilo, ali smo zato u Nišu (gde inače radim) prošle godine formirali klub Plavi vitezovi, tj chapter Blue Knights - a Serbia čiji smo sada članovi. Ovo se malo hvalim jer je bilo potrebno registrovati kod nas ali i internacionalno, na čemu sam sa još par kolega radio skoro dve godine. Nemamo sajt ali smo prisutni na FB i pokušavamo da budemo što aktivniji.

Ovih dana moram da dođem do Jagodine da izvršim prenos BMW-a pa bih voleo da sretnem Pecu, a uskoro ču dati oglas za transalp, koga se nerado odričem, šta se mora mora se (gomila mi se vozni park, pogotovu što sam i klincu kupio Varadera 125, a pre dve godine NSR-a 50, sa kojim ne znam šta ću).

Budite pozdravljeni

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja