acim 765 Napisano Octobar 7, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ducati 1198 SP Ducati Streetfighter Ducati Monster 696 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 7, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo i nisu baš neki noviteti ... ali , naravno prave premijere će prikazati na domaćem terenu - na novembarskom EICMA sajmu u Milanu ... Kao na primer - Ducati Diavel ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 7, 2010 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta toga su najavili za Milano, a sad sta ce biti videcemo. Za sada mi se bas svidja ovaj 1198 SP, nekako sam i u iskusenju da ga narucim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Octobar 7, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Za sada mi se bas svidja ovaj 1198 SP, nekako sam i u iskusenju da ga narucim ;D i koji ti je plan kad stigne momenat da se plati? sta si planirao? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Octobar 8, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv mi je ovaj street... Bas bih ga.... : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 8, 2010 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada mi se bas svidja ovaj 1198 SP, nekako sam i u iskusenju da ga narucim ;D i koji ti je plan kad stigne momenat da se plati? sta si planirao? ;D O tom potom. ;D Sve u svoje vreme, nece ga biti u prodaji jos koji dan pa mogu da smislim. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 11, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ducati Diavel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Octobar 11, 2010 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj u sanduku izgleda kao Roland Sands prerada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano Octobar 11, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5453 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan To se zove GUTA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 12, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Diavel ponovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Diavel mi nekako ne izgleda kao pravi Ducati, već kao njegova prerada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 13, 2010 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Diavel mi nekako ne izgleda kao pravi Ducati, već kao njegova prerada. Diavel mi nekako lici na motor namenjen Amerima... Za sada mi se ne svidja ni kao ideja ni kao motor na slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Octobar 13, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan meni izgleda kao neko čudo od motora iz filmova..kao da ima 500 kila i 5000 kubika i vozi ga neko ko ne može da umre ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 13, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Diavel mi nekako ne izgleda kao pravi Ducati, već kao njegova prerada. Malik,Malik na govno si nalik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Octobar 13, 2010 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dalje mislim da ovaj u sanduku nije standardni model nego nečija (Roland Sands) prerada. Evo ga jedan odmara pored puta: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ima smisla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Novembar 1, 2010 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ducati.com/news/the_name_is_diavel__/2010/10/12/1827/index.do izgleda je ovo stvarno novi dukac koji treba da se pojavi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 2, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Wow ... DIAVEL ... :bow: http://www.youtube.com/watch?v=9mWIXWX-XDI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Novembar 5, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Kuku i lele Šta god Ducati napravi, meni postane tema za vlažni san...Pa čak i kruzer, koje ne preferiram mnogo...Savršeno! Diavel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano Novembar 6, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5453 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kuku i lele Šta god Ducati napravi, meni postane tema za vlažni san...Pa čak i kruzer, koje ne preferiram mnogo...Savršeno! Diavel Da, jednostavno imaju smisla za dizajn vise od ostalih.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 30, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Deda Mraze, Deda Mraze, ne skreći sa staze ... doteraj kombi u moje dvorište ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Mart 4, 2011 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Sedeo danas na Diavelu Carbon kod Željka Ducati. Zajeban motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Mart 4, 2011 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Sedeo danas na Diavelu Carbon kod Željka Ducati. Zajeban motor... decki moracu ja malo sa vama da se druzim, ako cemo sedeti na takvim motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 9, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je perverzija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 11, 2011 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Monster Art MotoGP replike? http://motocikli.bjbikers.com/?p=7100 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...