nemanjaaa 0 Napisano Octobar 6, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan MOLIM SVE LJUDE DOBRE VOLJE UKOLIKO VIDE ILI CUJU ZA PIAGGIO BEVERLY S 250ccm da neko prodaje da mi se javi . ukraden je danas popodne. nalazacu sledi nagrada. registarske oznake BG18607 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 6, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ruke im se usušile lopovske > okači slike i neke specifilne detalje sa motora, reg br, br. šasije i sl... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Octobar 6, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan u kom delu grada ukraden itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem koliko ukradenih motora!!! Jel bio vezan necim,zakljucan,gde su ga ukrali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Octobar 7, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Banda lopovska !!! Postavljaj slike da mogu ljudi da se javljaju ako šta vide. Krađa motora je izgleda postala "biznis" broj 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Octobar 7, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan POSTACE I RAZLOG SMRTI BROJ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan al vam kradu motore, ne sjecam se da je u Puli ukraden motor. dobro BGD je 20 puta veci i toliko više motora. sory žao mi je da si ostao bez motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 7, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Proslog vikenda su trojica tvojih komsija bila u BGD-u...kako su se smorili kad sam im rekao da se u poslednje vreme kradu motori, pogotovo enduro. Srecom, nasao sam im dobru lokaciju i shtek iza kuce u dvoristu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marence 5 Napisano Octobar 12, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Vracar Motocikl: KTM 990 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan majku im zlikovacku! burazeru stavi slike, opis, sto vise detalja. Meni je mali Perlx nasao Africu pre 2 nedelje samo zato sto sam ozbiljno razglasio kradju. Startovao sam bikere po ulici, isao kod svih majstora, na 3 foruma raspricao, nema druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 12, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto ti je ukraden motor, vidim da si se uclanio zbog poruke, ali daj neke slike a posebno sto bi pomoglo je po cemu je karakteristican skuter. Neka nalepnica, ogrebotina, bilo kakva nadogradnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ChoFeE 1 Napisano Octobar 12, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: bice :) Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ikakvih novosti? Mamu im lopovsku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Octobar 12, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan aj stavi nek sliku prijatelju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjaaa 0 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi hvala vam puno na interesovanju!!! nekom neverovatnom srecom je motor pronadjen od strane policije,tj zaustavili su nekog klinca na Savskom Vencu preko dana kako ga vozi i oduzeli mu motor.motor je bio ukraden u popodnevnim casovima u takovskoj ulici blizu botanicke baste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
S@le 12 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Lepe vesti!!! Na žalost problem ostaje i dalje a kao što neko ovde već reče : POSTACE I RAZLOG SMRTI BROJ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Bas me obradovala vest! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ChoFeE 1 Napisano Octobar 15, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: bice :) Prijavi odgovor kao problematičan Uf, dobro je. A sta bi sa klincem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arrow 31 Napisano Octobar 15, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uf, dobro je. A sta bi sa klincem? Nista, snasao se za drugi bajk (crni humor) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ChoFeE 1 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: bice :) Prijavi odgovor kao problematičan Uf, dobro je. A sta bi sa klincem? Nista, snasao se za drugi bajk (crni humor) ciji? ))))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marence 5 Napisano Octobar 18, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Vracar Motocikl: KTM 990 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan opaaa bravo, lepe vesti! Sad ga cuvaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dobro je ispalo na kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...