TANE 3 Napisano Octobar 6, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem sedista za motor prednje i zadnje sto povoljnije moze ;D Ko ima da proda nek se javi.. Hvala!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Octobar 6, 2010 Svakom po zasluzi, 12395 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo imam ja...jeste da moraju da se tapaciraju i presvuku i pre toga očiste od rđe i zamene federi.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TANE 3 Napisano Octobar 6, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehehe ti sa rdjom mi bas nesto nepasu neuklapa se boja ;D Ozbiljno ljudi trebaju mi sedista od sledecih modela pa sta naleti: GSXR, ZXR, R1-R6, CBR RR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan mislim da imam od zxr 35e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Dragons 1 Napisano Octobar 7, 2010 U prolazu, 39 postova Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan imam sediste od GPX 600 R 88 god. i vozacko i suvozacko za 25 e saljem brzom postom 063642438 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 8, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan od 900RR par 50e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TANE 3 Napisano Octobar 8, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan imam sediste od GPX 600 R 88 god. i vozacko i suvozacko za 25 e saljem brzom postom 063642438 Hvala ali to je stari model takva mi sedista netrebaju ali hvala na ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TANE 3 Napisano Octobar 8, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan od 900RR par 50e Od kog su godista druze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 8, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan od 900RR par 50e Od kog su godista druze? 96 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...