Shoma 83 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Jos pre par meseci sam uspeo da zeznem jedan navoj u dekli i tu mi sad malo masti, nije strasno al mi bode oci. Umesto da urezujem veci navoj i stavljam veci sraf hteo bih da uzmem Helicoil i zavrsim posao. Ono sto me muci je navoj duzine 20mm a u Louisu imaju samo umetci od 6 i 9mm. Da li mogu da se usrafe 2 umetka od 9mm ili bi samo jedan bio dovoljan? U pitanju je sraf koji drzi deklicu uljnog filtera. Majstori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam nema Helicola 20 mm duzine a dva ne mogu da se ubace.Koji ti navoj treba,M ? ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam nema Helicola 20 mm duzine a dva ne mogu da se ubace.Koji ti navoj treba,M ? ? M6 komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan ti je dovoljan. Onaj sto radi glave motora na sredini SARAJEVSKE (ne mogu sad da se setim prezimena, a poznat je) uradice ti to za par stotina dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od 9 mm će biti dovoljan,ni slučajno ne pokušavaj da urežeš veći navoj.... Zasto? Msm svejedno moram da urezem veci navoj za helicoil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hteo je da kaže duži navoj. jedan je dovoljan sobzirom na materijal helikoila. za M6 duži navoj nema nikakvog smisla (=potrebe) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Provozas se do mene i resimo to,ima kod komsije svega pa i Helicol. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Octobar 6, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Eto sta su ti dobrosusedski odnosi! Ako bas insistiras, imas pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...