Bane-shadow 9 Napisano Octobar 4, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da uzmem motor iz naslova,pa ako neko može nešto više da mi kaže o njemu. Potrošnja,udobnost....i slično. U napred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Octobar 4, 2010 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan šta god te zanima pitaj ja ga imam 3-4 godine....možeš i na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Sa cruisera na enduro a sad na sport-touring, isti ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane-shadow 9 Napisano Octobar 4, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam dal smo krenuli normalnim redom,ali šta je tu je...... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shmaiser 25 Napisano Octobar 4, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: trenutno kombi :) Prijavi odgovor kao problematičan uzmi u varijanti 750 manje se umara i osetno je jaci agregat, ipak je on tezak...pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Da je neko stavio golotinju odma bi je izbrisali a ovu temu ne premestate ceo dan u odgovarajuci podforum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega bi ti savetovao da pojurish model od 750 ccm ako ti se bash taj model svidja. Pre svega zbog gabarita, 750 je dosta masivniji i malkice duzi, i samim tim lepse se putuje snjim, pricam ti to jel moj fazer sa 600 kuba i 98 konja je dosta jaci ali mnogo mrsaviji i nije bas lepo voziti se autoputem vetrovitim danom. Razlika u konjazi je mala, 600 kuba ima 86 konja, dok 750 ima 93 ks kao i krajnja brzina koja se razlikuje za 10km/h, 600 ide 220 a 750 ide 230. Kobaja bi bio adekvatan savetnik po ovom pitanju. Mislim da je ovim bojama najlepsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane-shadow 9 Napisano Octobar 4, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja i nemam nameru da nešto mnogo jurcam, tako da mi je i 80 k..sasvim dovoljno.. Interesuje me kakav je sa potrošnjom,i da li ja sa mojom gospođom mogu na njemu koliko,toliko udobno da se vozim. Što se tiče izgleda,meni je skroz OK,i mislim da za te pare teško mogu da kupim bolji motor u toj klasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Octobar 26, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam od 600cm dve godine. Sada vozim od 750cm. Nije tacno da je 750cm veci po gabaritu. Cak je 600f malo duzi ali je to sve nevazno. Ipak se oseca razlika u snazi. 750 mnogo bolje vuce i ja bih ti preporucio njega. Srecno sa kupovinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...