Jump to content

Moto Zajednica

Tur d Srbija za 7 minuta

Recommended Posts

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Taj kamp na Borskom jezeru je pravo cudo! Ne znam o cemu se radi, kao da postoji neka harmonija izmedju mene i tog mesta. Kad god prolazim obavezno tu prenocim. Ja sator postavljam tridesetak metara od mesta gde sto vi to uradili, blize cesmi i tusu. I uvek je ista prica - ljudi iz okolnih kucica sami dodju da pomognu oko satora, da me zovnu na kafu i slicno. Neverovatno mesto!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Dva tocka...All my life, 358 postova
  • Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700

Lepo ajmo dalje,zena mi se nalozila na slicnu avanturu :takoje:

• Podržavam 1

• Bandolerosi, 635 postova
  • Motocikl: Honda ST 1100
Taj kamp na Borskom jezeru je pravo cudo! Ne znam o cemu se radi, kao da postoji neka harmonija izmedju mene i tog mesta. Kad god prolazim obavezno tu prenocim. Ja sator postavljam tridesetak metara od mesta gde sto vi to uradili, blize cesmi i tusu. I uvek je ista prica - ljudi iz okolnih kucica sami dodju da pomognu oko satora, da me zovnu na kafu i slicno. Neverovatno mesto!

Istina živa. Ne znamo ni mi šta je u pitanju ali tako je. Kad smo se sa svima upoznali više nismo mogli nigde da mrdnemo a da nas neko od njih ne zovne na kafu, sok ili pivce. Bandolera i ja smo čak većali posle podne šta nam je činiti. Da li da ostanemo par dana ili da već sledećeg jutra nastavimo putovanje. Prevagnula je ipak naša neprikosnovena privatnost koja nam je zarad neviđenog gostoprimstva bila malo uskraćena.

Dan treći

Bandolera je prvi put u životu prenoćila u šatoru!!! Inače uz naše dve vreće dobili smo još tri za svaki slučaj, jer uz jezero noću može da bude jako hladno. Septembar je…i bilo je! Njoj! Tokom noći pljuštala su pitanja: “Šta je to, šta se čuje, jel čuješ, šššš, čuješ li” i slično…hehehe Sviće, budim se, naravno opet ja prvi! Pokušavam nečujno da se izvučem iz šatora i iznenadim ženče sa jutarnjom kafom na nekoliko metara od jezera. Zvižde rajfešlusi (vreća za spavanje), opet rajfešlus (šator), jedan - drugi, čičak traka, jedna – druga. Oslobodih se svega. Jezero, blaga izmaglica.

DSCF0152-1.jpg

Bandolera…

DSCF0153.JPG

…a tu je i treća smena naših vernih čuvara!

DSCF0151.JPG

Pala je jutarnja kafa, pakovanje… Ispozdravljali smo se sa svima na jezeru, razmenili telefone i krenuli dalje. Plan? Otprilike smo zacrtali željeni pravac, ali smo već pre nego što smo krenuli znali da je to preambiciozna tura. Krenuli smo, pa gde i kad zaključimo da je vreme za spavanjac staćemo….samo da je pre mraka….ali….

DSCF0158.JPG

Usput su nas pratili Rimljani…

DSCF0159.JPG

Kako odoleti?

DSCF0160.JPG

Ave Cezar…

DSCF0163.JPG

A od ovoga je sve počelo…

DSCF0161.JPG

Naime na ulasku kod naplatne rampe, prilikom kupovine ulaznica naleteli smo na nekog šefa koji je otprilike postrojavao zaposlene. Reče nam on da su bugarski ili rumunski špijuni vršljajući po tadašnjoj FNRJ, kasnije SFRJ, sadašnjoj Srbiji pronašli ove šiljke i sve uredno slikali misleći da je tu ubrdu ko zna šta stratesko, vojno! Kada su shvatili da tu nema ništa interesantno za tajne službe kasnije su razmenili sa nama te informacije i krenulo se u istraživanje ovog lokaliteta.

DSCF0164.JPG

DSCF0165.JPG

Ostaci rimske carske palate...

DSCF0170.JPG

DSCF0171.JPG

DSCF0172.JPG

felix-1.jpg

...i carevi, ovaj mi...

DSCF0174.jpg

U atrijumu carske palate...

DSCF0177.JPG

DSCF0178.JPG

Pred polazak pao je i sladoled u kafiću carske palate...

romul.sladoled.jpg

Posle frikomovog sladoleda krenuli smo prema Bovanskom jezeru, a po preporuci Peđe i Miše iz Niš, koje smo upoznali na Borskom jezeru. Međutim poučeni već stečenim iskustvom sa nalaženjem zgodnog mesta za šator, nismo mogli da odbijemo iznenadnu ponudu u Soko Banji. Šta se desilo? Stali smo u jednoj ulici u centru Soko Banje da pokupujemo sve potrepštine pre samog dolaska na Bovansko jezero. Ja sam ostao da dežuram kod KLE-a pošto natovaren ne može da stoji, a Bandolera je otišla u prodavnicu. Prilazi mi žena i pita treba li nam prenoćište. Nudi nam nov apartman za 800 dindži. "Imaš sve, televizor, kupatilo, kuhinja, bračni krevet..." Pitam je jel to po osobi ili :zbunjen: ? Dobijam odgovor da je to cena za oboje!!!Dozivam Bandoleru, viiiiiknem diskretno, kao da pitam za mišljenje. Naravno ubrzo se uselismo u apartman. :takoje: Kada smo se raspremili usledilo je poziranje njihovog sina...

DSCF0181.JPG

Pozirali smo i mi naravno...

DSCF0184.JPG

DSCF0187.JPG

DSCF0189.JPG

Kasnije smo uz kafu sa Gocom i Zoranom (domaćini) saznali da je i Zoran u mladosti vozio motore. :moto3: Posle jednog pada odustao je od dva točka, ali ljubav je i dalje ostala.

Ako se neko zatekne u Soko Banji i potrebno mu je prenoćište evo i njihovog broja telefona. Goca – 062/311 856 :takoje:

Pozdrav, nastaviće se...

• Podržavam 7

Dan četvrti

Dobro jutro! Budimo se odmorni i naspavani. Pijemo jutarnju kaficu u Soko banji. Gde ćemo dalje? Sledeće što smo želeli da vidimo je Đavolja varoš. Krećemo, divan dan, sunčan, kao stvoren za putovanje. :moto3:

Prva puš pauza je bila kod Bovanskog jezera.

DSCF0190.JPG

DSCF0193.JPG

Ređaju se predeli, gradovi.... Aleksinac, Prokuplje, Kuršumlija. Posle dosta pređenih kilometara bez pauze vreme je bilo da malo stanemo. Ova kafanica nam se učinila kao odlično mesto za kaficu.

DSCF0199.jpg

Mesto se zove Tulare. Upoznajemo vlasnicu Mariju. Marija je iz Prištine, udata u Tularima. Ima sina i izbegla je sa roditeljima i bratom posle dešavanja 1999.

DSCF0205.JPG

Priča nam o svemu što se tada dešavalo, na momente priča je strašna i tužna. Njen vedar duh je doprineo utisku da je jaka i da je sve prebolela...

DSCF0203.JPG

Dok smo sedeli i pijuckali odličnu kafu pored nas je protutnjao iskusni bajker...

DSCF0200.JPG

Ovo je rodna kuća ministra Šutanovca!

DSCF0201.JPG

E pa vreme je da krenemo dalje! Pozdravili smo se sa Marijom. Razmeniše brojeve telefona ona i Bandolera. Dogovorili smo se da svrati kod nas kada bude klinca vodila na očni pregled u BG.

Put je bio dobar. Jedino što je za septembar u jednom momentu postalo prevruće. Malko smo se skuvali i jedva čekali da stignemo i da popijemo neki sokić, vodu. No čekalo nas je iznenađenje!

Priroda pred ulazak u Đavolju varoš stvarno je nekako drugačija, čudna?! Konačno stigosmo!!!

DSCF0207.JPG

Što se iznenađenja tiče, prvo voda u toaletu nije za piće!!! Znači nemožemo da natočimo!!! A cene po restorančićima unutra su više nego zadivljujuće!!!

Inače uz ulaznicu se dobija prospekt na kom je trasa puta kroz Đavolju varoš. Još jednom da ponovim ovde se priroda stvarno pokazala u nekim svojim oblicima na koje mi stvarno nismo navikli. Sve je nekako čudno!

Ovo su rudarska okna. Ima ih na sve strane.

DSCF0214.JPG

Konačno debela hladovina...

DSCF0218.JPG

Đavolja varoš nalazi se unutar turističkog kompleksa. Pored zemljanih kula koji su glavna atrakcija, nalaze se i okna saskih rudnika iz 13. veka, crkva iz 13. veka kao i atraktivna hidrološka pojava Crveno vrelo. Do same Đavolje varoši napravljen je asfaltni put, a sam turistički kompleks je elektrifikovan i prilagođen turistima.Do zemljanih kula dolazi se peške, a oko zemljanih kula postavljeni su vidikovci sa kojih se posmatraju. Zemljane kule su noću osvetljene sa tehnologijom led dioda u 28 različitih boja.

Crveno vrelo...

DSCF0221.jpg

Morala je da pipne...

DSCF0222.JPG

Ovo je putokaz. Originalno nema šta!

DSCF0223.jpg

Idemo dalje....

DSCF0225.jpg

Konačno! Ispred nas jedno od svetskih čuda. Svetsko a naše!!!Fantastičan prizor!

DSCF0230.JPG

Ovaj geomorfološki fenomen je jedinstven u Srbiji i vrlo redak u svetu. U Evropi ima sličnih pojava u Alpima, kao i u SAD, poznata "Bašta bogova". Ali kule Đavolje Varoši su znatno veće i postojanije nego u evropskim zemljama, pa su samim tim najpoznatiji prirodni spomenik ove vrste u Evropi.

DSCF0231.jpg

Ovaj vredan lokalitet stavljen je pod zaštitu još 1959. godine, a 1995. godine Đavolja Varoš je Uredbom Vlade Republike Srbije proglašena za prirodno dobro od izuzetnog značaja i stavljena je u prvu kategoriju zaštite. Ukupno je zaštićeno 67 ha površine.

DSCF0234.jpg

U narodu su tokom proteklih vekova ispredene brojne legende o nastanku ovog jedinstvenog fenomena. Po jednom narodnom predanju reč je o skamenjenim svatovima, gde su ljudi po nalogu Nečastivog, rešili da po svaku cenu venčaju rođenog brata i sestru. Da se to ne bi dogodilo, umešala se Božija sila koja ih je sve okamenila i ostavila da svedoče da nijedan greh neće proći bez kazne.

A jes bio vruć dan....

DSCF0238.JPG

DSCF0239.JPG

Staza je dalje vodila prema crkvi Svete Petke koja pomaže bolesnima i nevoljnima koji posete ovo mesto. Otuda verovanje da se maramicom dodirne bolno mesto i pomisli želja a zatim veže na grančicu, kako bi sa maramicom sve muke i problemi (Đavoli) ostali u Đavoljoj varoši. Maramice ostaju na ovom mestu sedam dana a zatim se zakopavaju i muka večno ostaje u zemlji!

DSCF0242.jpg

DSCF0248.JPG

DSCF0249.JPG

DSCF0253.JPG

DSCF0259.JPG

DSCF0247.JPG

Krenusmo dalje...Divno je bilo u hladovini ove šume...nije nam se vraćalo nazad....

DSCF0265.jpg

Vreme je proletelo. Posle više od četiri sata provedenih ovde krenuli smo dalje. Plan je bio da pređemo Kopaonik. Pošto je to bilo nemoguće izvesti a da nas ne uhvati mrak razmišljali smo da nađemo prenoćište negde uz put. Po običaju tražeći zgodno mesto za šator u Brusu nas opet hvata mrak.

DSCF0267.JPG

Počelo je da biva sve hladnije i da ne bi mnogo komplikovali pronalazimo privatan smeštaj u hotelu Dobrodolac u Brzeću. Odrali su nas. 1hmm.gifKopaonik je to, privilegija je prenoćiti u ovim krajevima. Jedino mesto gde nam je bilo žao para je bilo ovde. 2.000din. je samo prenoćište koje ne vredi ni u pola toliko. Ponuđena nam je i večera ali smo se ljubazno zahvalili i otvorili svoje konzerve mesnog narezka, hleb, sok.....i udri. :nanana:

Ispred Brusa smo mislili da nas je uhvatila kiša, tek u sobi u Brzeću smo shvatili da se radilo o nenormalnom roju nekih mušica. :stabre:

DSCF0272.JPG

Laku noć...nastaviće se..... :zdravo:

• Podržavam 4

Peta epizoda :moto3:

Dan peti

Jutro na Kopaoniku hladno...

DSCF0276.jpg

Ustali smo rano. Planiramo da se tog dana dokopamo Zlatara.

DSCF0277.JPG

Posle kafe pakujemo stvari…tovarimo KLE-a.

DSCF0282.JPG

DSCF0285.jpg

Podno Kopaonika stajemo da bi uslikali jednu za uspomenu.

DSCF0291.jpg

Stali smo kod Konaka. Prilika da familiji širimo dezinformacije o našem godišnjem odmoru. Ko je pratio ovaj putopis od početka zna da naši nemaju pojma gde smo i kojim prevoznim sredstvom putujemo.

DSCF0295.jpg

Rudnica, Raška, Novi Pazar…. Otprilike na desetak kilometara posle Novog Pazara pravimo pauzu...

DSCF0298.JPG

U kafani "Zlatno rebro" naručujemo kafu…aaaa kafa nikad bolja. :takoje:

DSCF0299.JPG

DSCF0303.JPG

Uživali smo u prijatnom hladu jer već postaje neprijatno vruće…a ceh smešan. 80 dindži.

Krećemo dalje.

DSCF0304.JPG

Popesmo se na Peštersku visoravan. Imamo osećaj kao da smo na Tibetu ili Kavkazu…a lepa li si nam Srbijo!

DSCF0305.jpg

DSCF0309.jpg

U Sjenici je i KLE popio kafu. :zvizduk:

DSCF0311.JPG

Put nas dalje vodi ka Novoj Varoši. Naravno, zaglavili smo se žestoko jer su na putu bili u toku radovi. Pošto smo mi na godišnjem i ama baš nigde ne žurimo, stali smo uz Zlatarsko jezero da uživamo u pogledu i propustimo nervozne vozače.

DSCF0316.JPG

DSCF0319.JPG

Planirali smo da noćimo na Zlataru a sutradan da nastavimo prema Zlatiboru. Posle kraćeg raspitivanja u Kokinom Brodu dobijamo informaciju koja će se kasnije pokazati kao zlata vredna, videćete i zašto! Upućeni smo ka Radoinjskom jezeru koje se nalazi par kilometara od Kokinog Broda.

Stižemo….odmah upoznajemo prve komšije. Doček je više nego zadovoljavajući!!!! :takoje:

DSCF0320.JPG

Podižemo šator….

DSCF0323.JPG

Pošto smo lepo ručali, pripreme za večeru su u toku….

DSCF0324.JPG

Naravno, na našem meniju je roštilj. Kobaje!!! :takoje:

DSCF0328.JPG

Posle večere u sumrak na brani se upalila rasveta.

DSCF0330.JPG

Pun mesec, vedro nebo puno zvezda, vatra, jezero i nas dvoje…eee romantike.

Baš smo uživali.

DSCF0336.JPG

Laku noć!

DSCF0339.JPG

Nastaviće se…. :zdravo:

• Podržavam 3

• Drug član, 1366 postova
  • Motocikl: Orion craus 49

Al je vama lošeeeeee. :zvizduk:

Za ovu godinu da povadite pasoše pa da nam pišete i o okruženju, pošto vidim da ste aman sve obišli. :D

• Podržavam 1

• Bandolerosi, 816 postova
  • Motocikl: Suvozačica na TDM-u

Čarobno! 1moto3.gif

Стварно је било чаробно..... :aha:

Ако се све коцкице сложе....спремамо се ми на једну туру "преко" овог лета..... :moto3:. Знамо где би смо волели да одемо...само још да успемо да реализујемо замишљено!

:BJBmoto:

Za sad ne, dobro je i ovako! Inače, jedino o čemu se razmišljalo pre kupovine KLE-a je bila Africa Twin. :moto3:

Što pitaš druže?

• Svakom po zasluzi, 12441 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Ma KLE je super endurača za putovanja, samo malčice komšo da poradiš na udobnosti sedišta i gde će vam biti kraj? 0namigivanje.gif

• Drug član, 1230 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

Brate prelepo. Ovu turu smo moje drustvo i ja prosli jula 2010g plus Mokra Gora,Visegrad pa kroz Bosnu nazad za NS. Jedino sam se iznervirao u Davoljoj varosi ,platis pa jos ides peske uz onu brdetinu, Pozdrav cuvaj tu devojcicu.

• Podržavam 1

Dan šesti pa sve do jedanaestog !!!

Kafa za dobro jutro!

DSCF0347.JPG

Mmmm....kafa, a pogled dok je pijuckamo više nego očaravajući! Lepa mirna voda jezera...

Gledamo u pecaroša na čamčiću....

DSCF0344.JPG

Ovčice....

DSCF0349.jpg

MI SMO U BAJCI???!!!! :BJB-ura:

DSCF0461.jpg

Ovo su razlozi zbog kojih smo odlučili da promenimo plan i da ne nastavljamo put toga dana, već da ovde ostanemo mnoooogooo duže!!! I ostali smo, čitavih 5 dana !!!

Komšiluk smo već upoznali, odgovara nam :lol:.... Pola njih je ovde kao i mi prvi put došlo igrom slučaja...ili na preporuku prijatelja....i nastavili su da dolaze... Neki su čak i vikendice napravili. Ima ih iz Čačka, Valjeva, Zlatibora, okoline Kopaonika, Priboja....i tako. Dolaze tu i više od desetak godina. Saznajemo svašta o okolini... Zlataru, jezeru, ribama koje se pecaju, regatama koje se tu leti održavaju, beloglavom supu.. i svačemu nečemu! Pošto smo veliki ljubitelji prirode nama je sve što smo čuli i više nego zanimljivo!

Ovaj kraj je inače...

DSCF0356.JPG

Na ulazu u mali kamp piše sledeće...

DSCF0357.jpg

Od komšija dobijamo šljive u znak dobrodošlice... više su nego dobre....

DSCF0363.JPG

Krenuli smo malo da upoznamo okolinu!

Prva destinacija je naravno da saznamo gde je... aha tu je! Blizu u šumici sa druge strane brane!

DSCF0359.JPG

DSCF0361.jpg

DSCF0477.jpg

Čuvar brane....fin neki čovek, dozvoljava da se ljudi iz kampa čak i tuširaju kod njega u kućici! I to smo rešili!

E sad da vidimo šta će se jesti.... prodavnice su blizu....

Neko je išao u prodavnicu tih dana! Naravno ja!

DSCF0456.JPG

A neko po domaći zlatarski sir i kiselo mleko u selo u planini kod baka Mire! Naravno Bandolera!

DSCF0445.JPG

DSCF0447.JPG

Na eks kilo domaćeg kiselog mleka !!!!

DSCF0475.JPG

Tih dana smo preferirali uglavnom jela sa roštilja....

DSCF0407.JPG

Ispiranje gara....

DSCF0408.JPG

DSCF0457.JPG

DSCF0462.JPG

DSCF0460.JPG

DSCF0467.JPG

DSCF0468.JPG

DSCF0469.JPG

Ti dani su nam bili ispunjeni upoznavanjem bliže okoline Radoinjskog jezera....

Meandri Uvca....rekom.....

DSCF0374.JPG

DSCF0378.JPG

DSCF0382.JPG

Slovenac na Zlataru napravio etno selo..... :gaa:

DSCF0386.JPG

DSCF0392.jpg

DSCF0388.jpg

DSCF0390.jpg

Iz Etno sela posle 15-tak minuta hoda stiže se do vidikovca.... Sa visine puca pogled na meandre Uvca, postojbinu zaštićene vrste orla - Beloglavog supa!!!

DSCF0404.JPG

DSCF0396.JPG

U šetnji....branom....

DSCF0428.JPG

DSCF0437.JPG

Dani su bili sunčani....

DSCF0490.JPG

DSCF0492.jpg

All inclusive...

DSCF0493.JPG

DSCF0489.JPG

Umočio sam bar noge....

DSCF0497.JPG

Odlično društvo....

DSCF0503.JPG

Brana u predvečerje...

DSCF0471.JPG

Ambis...

DSCF0479.JPG

Jutarnja izmaglica....

DSCF0442.JPG

Zadnji dan na Radoinjskom jezeru protekao je u pripremama pasulja u kotliću..... :kotlic:

DSCF0504.JPG

Neko se nadimio....

DSCF0507.JPG

A neko...

DSCF0509.JPG

Tuca je bio zadužen za pastrmku na tanjirači.

DSCF0511.JPG

Tuca je inače komšija iz blokova....iz Pere Segedinca.

DSCF0515.JPG

DSCF0518.jpg

Degustatori....

DSCF0521.JPG

Tajna večera uz belo vino...

DSCF0520.JPG

Te večeri je druženje potrajalo do kasno u noć jer smo sledećeg jutra morali da krenemo dalje.

Ustali smo a uopšte nam se nije napuštao ovaj raj. :(

DSCF0523.JPG

Gde putujemo dalje? :BJBmoto:

Nastaviće se....

• Podržavam 1

• Bandolerosi, 816 postova
  • Motocikl: Suvozačica na TDM-u

Само један мали додатак... због оних који би овде камповали - камп се не наплаћује! За разлику од Борског језера нпр. где се место за постављање шатора прошле године наплаћивало 200 дин по дану.

Поздрав! :zdravo:

• Podržavam 2

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

fantasticno i iskreno vam zavidim na pređenom krajevima jer uistinu su prekrasni. ono što primjecujem, za razliku kod nas, vama ne fale rjeke, potoci jezera i izvori uz sveprisutnu netaknutu prirodu. samo dalje tako i pozdrav.

• Podržavam 1

Mislim da je krajnje vreme da završimo sa ovim našim prošlogodišnjim putovanjem. :lol:

Dan dvanaesti

Kao što sam već rekao uopšte nam se nije odlazilo sa Radoinjskog jezera. Međutim imali smo već dogovorenu posetu Bandolerinom bratu na Zlatiboru. I što se mora nije teško. Spakovali smo pinkle i ubrzo stigli na Zlatibor. Pun pansion nam je bio obezbeđen, preostalo nam je samo da uživamo.

DSCF0526.JPG

DSCF0532.JPG

Uveče smo se malo smucali.... u principu Zlatibor mu dođe nešto kao Beograd u šumi. :neznam:

DSCF0533.JPG

DSCF0536.JPG

DSCF0537.JPG

Dan trinaesti

Posle doručka na Zlatiboru krenuli smo na naše sledeće odredište - Rajac. Suvoborski.

Stigli smo dosta kasno jer nas je kiša pratila celim putem. Narode... najlepši doživljaj tokom putovanja po kiši je kada prođe šleper iz suprotnog pravca i zapljusne vas sa toplom vodom. :lol: Nekako premostite hladnoću do sledećeg šlepera ili autobusa...hahaha

Bili smo mokri kao miševi. Od Zlatibora do Rajca stali smo samo jednom da skinem mokru majicu i od nekih ljudi tražim novine i kesu koju sam ubacio ispod jakne.

Na Rajcu smo garderobu sušili do kasno u noć uz smederevac i kuvano vino.... umirali smo od smeha šta nas je snašlo.... :lol: A Bandolera je počela da imitira moj pokret rukom prilikom brisanja vizira....komendija...hehe :care:

Ujutru smo bili kao novi, kao da se ništa nije desilo prethodnog dana.

Vreme predivno....a mi kao kod kuće...divota.

DSCF0545.JPG

DSCF0550.JPG

Posle potopa morali smo sve da prekontrolišemo....

DSCF0552.JPG

Sa KLE - om je sve u redu...

DSCF0556.JPG

Obuća je skoro suva...

DSCF0561.JPG

Dakle, možemo malo i da poziramo - naše omiljene Lovačke priče i mi... :zvizduk:

DSCF0563.JPG

DSCF0564.JPG

Pred ručak - ćilimara...

DSCF0566.JPG

Posle ručka....

DSCF0569.JPG

Posle dva dana na Rajcu morali smo da krenemo kući u Beograd. Godišnji odmor nam je izmicao. 1hmm.gif

Nakon dve nedelje proputovanja po Srbiji sa pređenih oko 1500 kilometara kući smo se vratili prezadovoljni i željni novih putovanja. :moto3:

DSCF0577.JPG

Pozdrav ! :takoje:

• Podržavam 6

• BJB Maxi Scooter Club, 507 postova
  • Motocikl: BMW R1150RT

Ovakvu pricu moze samo LJUBAV da isprica,

(sto prema supruzniku, sto prema motoru)

citanje u "jednom dahu", svaka cast! :takoje:

:zdravo:

• Podržavam 1

• no colors, 164 postova
  • Motocikl: CRF1000 AfrikaTwin

Pa ovo je stvarno prelepo procitati. Eh da je vise ovakvih brakova,putovanja.... Svaka cast +1 za citanje u dahu.

PS opisite nam malo KLE-a ipak je i on sudelovao u putovanju .) 1moto3.gif

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja