Tora-AL- 1 Napisano Octobar 3, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan 'Vako. Striko me je zamolio za pomoc u pronalazenju tkzv rubber damper-a koji se nalazi u zadnjem tocku. Pa bih vas zamolio ako neko ima, ili je u mogucnosti da dodje u posed istog da se javi ovde, napise koliko za to trazi i gotova stvar. Inace vam evo slika pa na njoj je pod brojem 6 trazeni deo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 3, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan To su oni "trouglovi" hmmm mislim da bi najbolje bilo da vidiš da ti neko dotera to od preko (da ne uzimaš polovne). Vidi da nađeš telefon od onog Spirosa iz Soluna (mislim da se tako zove) pa ako postoji mogućnost da ti se pošalje nekako iz Grčke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tora-AL- 1 Napisano Octobar 3, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja bih mu preporucio nov... Ako neko ima broj tog Grka, ili ako neko dovozi delove... Hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano Octobar 3, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Spiros Pozivni br Grcke+6977294245 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...