igor-gs 162 Napisano Maj 1, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta je ovo ali 1. Maj na ovim prostorima ne da se vratio u modu nego .ebe kevu! Gdje god postoji iole uredjen prostor za rostilj tu je stotine auta a ljudi da ne pricam....! Sa ekipom sam malo obilazio izletista oko BL pa evo i utisaka i poneka slika! Nisam slikao saobracajne guzve niti vozila a bogami ne mnogo ni ljude vec samo cistu prirodu pa vi vidite.... Celodnevna voznja se zaokruzila oko 20h a na satu je 300km vise nego juce ! Prva destinacija je bila izletiste Balkana kraj Mrkonjic Grada na nekih 70tak km od Banjaluke. Prema gore smo krenuli duzim putem preko planine Manjace gdje je teren dusu dao za voznju ! Asfalt je 4+ (jaka cetvorka) jer nema toliko rupa (gotovo uopste) put je sirok pun kratkih uzbrdica i nizbrdica a krivina da i ne spominjem! ono sto je mozda najbitnije je to da je frkvenca saobracaja ne ovoj deonici niska te covjek moze dati malo oduska i sabi i motoru! a ovako izgledaju krivine a ovako brda u pozadini Cilj nase prve ture je bilo samo jezero na Balkani koje je jedno od naj uredjenijih i najcistijih u cjeloj Bosni! Izgleda upravo ovako.... i ovako..... ....ovako... Tu smo i rucali u restoranu ali te slike necu da objavljujem da neko ne bi pitao a gdje je KONOBARICA? Poslije rucka put nastavljamo prema Banjaluci ali drugom trasom. Spustamo se kroz Mrkonjic na magistralni put Jajce - BL krov kanjon Vrbasa preko HE Bocac..... .....a ti predjeli u ovo prvomajsko popodne izgledaju ovako...... cesta prati tok rijeke pa vi zamislite kakva je ljepota voziti ovuda.... ....jedan od mnogobrojnih bukova na Vrbasu...... na toj trasi nalazi se i jedno malo mjesto koje se zove Krupa na Vrbasu a izgleda upravo ovako..... poslije ulaska u grad rastajem se sa Ljubisom koji zuri na posao(iako jke 1.maj) a nastavljam sa drugom ekipom na dobro poznatu planinu Kozaru..... taj dio puta i nisam mnogo slikao jer je guzva na planini tolika da je sve drugo palo u drugi plan..... opsta parada pijanstva i kica......... mozda jedini detalj vrijedan pomena je ova prelijepa Honda GoldWing ...sorry sto je nisam izvrnuo.... A bio sam i malo umoran da bi slikao po Kozari ! Ima i ona svojih cari ali guzva je bila tolika(nisam imao pojma da se ovde vozi toliko auta) da smo se motorima tesko probijali do vrha da nisam ni imao priliku da uhvatim djelic atmosfere! E sad ako je nekoga ovo zainteresovalo za neku voznjicu ovim predjelima nek se javi ............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Maj 1, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan prvi maj za pamcenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 1, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 1, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Igore! Lepe slike i ochgledno lep provod! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 2, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Super djir. Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2005 Napisano Maj 2, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan put! Posle vaseg putopisa destinaciju sam uneo u svoju "moram da vidim" listu! Cestitke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 2, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo javite ko je raspolozen za voznju.......cekamo! Uslovi puta su odlicni za vrste motora tako da nije problem ko god pozeli da dodje! Ljlajko ovaj Must see je zaista have to see! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Maj 2, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo nem asta. Nista lepse voziti se kroz kanjon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 2, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, nema sta.. kanjoj je !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hmmmm....bio sam tamo oko 01 05 ...pravo je cudo da se nismo sreli. doduse ja sam preko manjace isao put drvara ,pa sutradan ponovo za b luku ali preko mrkonjica i balkane..... sledeci put se mozda i vidimo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Maj 9, 2007 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 14, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan hmmmm....bio sam tamo oko 01 05 ...pravo je cudo da se nismo sreli. doduse ja sam preko manjace isao put drvara ' date='pa sutradan ponovo za b luku ali preko mrkonjica i balkane.....sledeci put se mozda i vidimo ![/quote'] .....samo zovi....... :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 326 Napisano Maj 15, 2007 jedan od DDMZ, 810 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Odlièno proveden dan!! Super slike i mini-reportaža. :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Maj 15, 2007 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan E Banja Luka, Banja Luka ... Bio sam tamo ne znam koliko puta, no zadnji put sam zalegao sa motorom .... Inaèe, cesta od B.Luke do Jajca je OK, evo jedne fotke od jesenas: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 15, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan u BL mi je otac sluzio vojsku i pricao mi o tom gradu tako da cu morat i ja posjetit te krajeve.... bravo Igore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 15, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi cekamo vas!!!!!!!!!!! Broj je u Profilu pa navalite........................ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 15, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan E Banja Luka' date=' Banja Luka ... Bio sam tamo ne znam koliko puta, no zadnjiput sam zalegao sa motorom .... Inaèe, cesta od B.Luke do Jajca je OK, evo jedne fotke od jesenas: Anek da si skrenuo na izlazu iz Bl odmah desno isao bi preko Manjace gdje je put extra ali ne vidi se kanjon! Najavi sledeci dolazak pa da se provozamo ko ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...