miloradkuvar 1 Napisano Februar 28, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki gs 500e Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima treba mi mala pomoc. Još na početku prošle sezone istopili mi se kućište osigurača i sam osigurač, pre sezone sam proveravao punjenje akumulatora i još neke stvari mi je električar proverio i sve bilo ok pa me zanima zašto se istopio osigurač i kućište. Odjednom mi se motor ugasio ,nije hteo opet da upali pa sam tad video osigurač. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luća500 0 Napisano Mart 2, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, vozim GS 500E 2002. godiste i imam problem sa obrtomerom (ne mogu naci mesto na masini gde se uvrce drugi deo sajle). Ako neko moze da pomogne nek pise. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10766 Napisano Mart 3, 2020 Hronični Motociklopata, 7441 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Davno sam imao GS-a (pre 10 god.) al mislim da je negde na glavi motora, kod poklopca ventila s prednje strane 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Mart 3, 2020 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan jeste, sa prednje je strane, mislim iznad izduvne grane. u principu, ima rupa na koju pasuje samo drugi kraj sajle obrtomera, ne mozes promasiti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luća500 0 Napisano Mart 3, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazarevic018 1 Napisano Mart 28, 2020 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki gs 500e Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa gs-om crkavaju mi bobine na vecim obrtajima. U cemu je problem? Reglel ili namotaji ? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 119 Napisano Maj 9, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo, da li neko mozda prodaje gs-a..? Prednost juzna Srbija.Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 119 Napisano Maj 10, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen GS, notifications ON za ovu temu.Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 315 Napisano Maj 11, 2020 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Juan je napisao: Kupljen GS, notifications ON za ovu temu. Daj neku sliku masine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10766 Napisano Maj 11, 2020 Hronični Motociklopata, 7441 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Čestitamo, i puno srećnih km želimo Daj neku fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Maj 11, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 119 Napisano Maj 11, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga, '92 god, za sada je super, cekam tablicu pa cemo videti za dalje, jos je rano da pricam :-)Trebam ulje i filter da zamenim, uvek sipan motul 10 40, sta preporucujete i koliko ide, filter..?Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 119 Napisano Maj 11, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala punoSent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10766 Napisano Maj 11, 2020 Hronični Motociklopata, 7441 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Solidno izgleda, samo far i nosac fara mu nije original, ovaj nosac koji su stavili jako nabija far u satove. Sto se tice ulja fabrika kaze 10w40 2,9 lit sa uljnim filterom Evo online manual, uputstvo za GS500 SUZUKI GS500E SERVICE MANUAL Pdf Download. WWW.MANUALSLIB.COM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 119 Napisano Maj 11, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da, malo odudara od originalnog, primetio sam odmah. Hvala za link, zlata vredi.Da li da nastavim motul ili neko drugo ulje? Sta vi koristite?Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rax84 5 Napisano Maj 11, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Topola Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor. Zelim ti da te dugo sluzi i mnogo kilometara da pregazis sa njim Sto se ulja tice, 10w40 je standard preporuka za njega. Inace, ovo su skoro pa neunistivi motori tako da ce mu odgovarati scaki brend, naravno ako se redovni menja. Nohe misljenje je da ne treba uzinati bas najjeftinije ulje na trzistu, ali isto tako ne treba bacati pare na neko skupoceno ulje. Ali opet, ja sam laik, i imsm GS-a tek godinu dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rax84 5 Napisano Maj 11, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Topola Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 119 Napisano Maj 11, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Dogovoreno. Bas dobro izgleda tvoj gs, vidi se da se odrzava i da je dobar. To mi je bio prvi pik, gledao sam sve i svasta u medjuvremenu, ali kad sam stavio na papir sta zelim od motora, definitivno je pao izbor na njega. Ima nove gume miselin pilot power (ili kako se zovu vec), nove sajle, rezervoar ofarban iznutra, karburatori sredjeni, plocice nove, prav, ne dimi, stvarno osim estetskih, nisam nasao neke mane. Nadam se da ce lepo da me sluzi.Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10766 Napisano Maj 11, 2020 Hronični Motociklopata, 7441 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Sad mozes da promenis info na profilu sa Srint Prince 125 na Suzuki GS500E 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 119 Napisano Maj 11, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, hvala, sa zadovoljstvom Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10766 Napisano Maj 11, 2020 Hronični Motociklopata, 7441 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je izgledao moj GS, kad sam ga imao 2009 godine, 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rax84 5 Napisano Maj 11, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Topola Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Lep. Slican kao moj... Koje godiste su vasi motori? Moj je '96. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 119 Napisano Maj 12, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje sipate u vase motore?Trenutno imam motul 10w40, ali prethodni vlasnik mi je preporucio 15w50 da sipam. Ako mozete da preporucite koju marku ulja, i da li neko ima u svom motoru 15w50 i kako se ponasa?Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rax84 5 Napisano Maj 13, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Topola Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Ako razumes engleski. U sustini, mozes da sipas i 15w50 posto motor verovatno neces voziti na temperaturama ispod -10°C. Bitno je samo da ne mesas ulja. Na primer, u motoru je 10w40 a ti dospes 10w50 ili 15w50. To NIKAKO nemoj da radis. Ja cak izbegavam da mesam ista ulja razlicitih proizvodjaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 119 Napisano Maj 13, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako razumes engleski. U sustini, mozes da sipas i 15w50 posto motor verovatno neces voziti na temperaturama ispod -10°C. Bitno je samo da ne mesas ulja. Na primer, u motoru je 10w40 a ti dospes 10w50 ili 15w50. To NIKAKO nemoj da radis. Ja cak izbegavam da mesam ista ulja razlicitih proizvodjaca Hvala, to je to :-)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...