muljaz 1964 Napisano Mart 23, 2019 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam da ti kazem da se vratis na pocetak foruma, procitas pravila, prelistas malo pretragu, propratis teme, skoncentrises se malo i polako pocnes sa pisanjem svog problema, jasno i razgovetno. Do sad si na 5 mesta postavio isto pitanje. Mozes biti oznacen kao spamer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadjals 0 Napisano Octobar 25, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje svim clanovima grupe,neko ako moze pomoci imam skuter Piaggio 50 kubika nece da upali zadnji put sam ga vozio i kad predjem 50km/h pocne da se gusi,nakon 5 dana nece da upali samo vergla,mijenjao sam svjecicu cistio karburator,ali mislim da nedolazi gorivo u karb.ja kad naspem u cilindar upali za kratko i ugasi se,a karburator mi je bio suv kad sam ga rasklopio?hvala svima ma pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11129 Napisano Octobar 25, 2021 Ne silazi, 2228 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Vidi vakum slavinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Novembar 24, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako nema dovoljno goriva u samom karburatoru(nivo) nece moci ni dizna da baci dovoljnu kolicinu za start. Vidi iglicu i plovak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuri8 0 Napisano Februar 15, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Sprint Hawk 2t ide 80 posle jedno 50 metara ugusi se i jedva ide 20 inace kad ga palim palim ga na dugme sa punim gasom da se ne bih ugasio i ako mu ne dam gas ugasice se mislio sam da je do karburatora skinuo sam ceo karburator ocistio vratio i sad nece da upali uopste sta moze biti hvala vam u napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antic000 0 Napisano Februar 23, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan On 1.10.2010. at 20:52, kilija06 je napisao: Pozdrav svim bajkerima,ovako imam probelm,imam skuter sprint maxi nece da upali u opste vergla kao da hoce da sastavi samo sto nije i nece i tako u nedogled moze,pa mi mi trebao neki savet,sve sam prekontrolisao i dovod goriva i varnicu i dalje nisam pameta neznam da li moze da bude komutator u pitanju? Imam slican problem, isto samo da upali i nece,problem je sto kod mene baca dim ovamo odakle treba da uzima vazuh karburator,u cemu je tu problem Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokileks 0 Napisano Octobar 30, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam slican problem samo vergls nece upali kad naspricam goriva u karburator upali cistio sam karburator n Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11129 Napisano Octobar 30, 2023 Ne silazi, 2228 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan A dovod goriva do karburatora?Ima li goriva u loncetu karburatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...