Milos#31 0 Napisano Maj 1, 2007 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako sam praosao na trci za Alpe Adrija kup koja se vozila 29 Aprila na stazi Hungaroring.Bilo je EXTRA.Vikend je bio uzbudljiv.Na drugom treningu za vreme sam imao tezak pad,pao sam na katapult i povredio nogu.Imao sam 7 startnu poziciju,ali svi smo do 4 mesta bili u sekundi,atotinke su samo bile razlicite.Trka je pocela.Imao sam dobar start,vec na prvoj krivini na kocenju dosao sam do 4 cetvrte pozicije,i vec u prvom krugu izbijam na trece mesto.I svo vreme sam bio treci,sve dok dva kruga pred kraj nije crkao motor.Poludeo sam osecao sam se stabilno na motoru,mogao sam da zadrzim tu poziciju do kraja.Jos sam trku vozio sa povredjenom nogom.Ali sada sta je tuje sledeca trka je 13 maja u Hrvatskoj na stazi Grobnik,i nadam se da cu ovoga puta proci super bez padova i kvarova na motociklu i da cu osvojiti pehar.Pozdrav od Milosa Nesica #31 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Maj 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Milose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan milose svaka cast, ali daj nepisi kako su ostali prosli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9586 Napisano Maj 1, 2007 Drug član, 4399 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i mnogo srece sledeci put Milose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2793 Napisano Maj 1, 2007 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred !! Koliko godina imas ? Nisam nigde naleteo na podatak... Okaci naravno neku sliku aktuelnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Maj 1, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan UDRI MILOSE! Vise srece sledeci put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 1, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za voznju :kul: Nego, sta se desilo masini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Maj 1, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Znas da imas podrsku od svih nas sa foruma, a i shire, zato - SAMO NAPRED, pa da vidimo kako te zalivaju sampanjcem sto pre!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 2, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo napred, Milose!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 3, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Napred i nek te sreca prati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1817 Napisano Maj 3, 2007 Vlasnik sajta, 5355 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za trku Steta sto nisi imao vise srece, al bice bolje... Imas li neku sliku mozda, da vidimo kako je sve to izgledalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 298 Napisano Maj 3, 2007 jedan od DDMZ, 808 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj se Miloše! Ne znamo se, ali si uèlanjivanjem ovde dobio, "nièim izazvano", mnogo navijaèa. Sad pazi šta radiš, nemoj da nas brukaš! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9586 Napisano Maj 3, 2007 Drug član, 4399 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Evo rezutlata nasih takmicara u 1000 klasi Kvalifikacija Trka Posudjeno sa Motor+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBarbi 2 Napisano Maj 5, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Slovakia Prijavi odgovor kao problematičan ovde mozete pogledati videa sa trke, doduse coveculak prica na vama verovatno nepoznatom jeziku. http://motoride.sk/?ID=1585 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 6, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Miloše! Želim ti više sreæe na Grobniku. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedja 0 Napisano Jun 17, 2007 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Milose, si ti onaj decko shto je davo intervju za auto + na Grobniku? Ako jesi svaka chast i samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 17, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bice bolje,bice bolje. Samo naprijed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jun 21, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke zasve bolje rezultate u GP sampionatu, kada je sledeca trka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...