Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 30, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje se u vasim masinama sa vazdusnim ili uljnim hladjenjem najbolje pokazalo? Hvala unapred na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1906 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.liqui-moly.com/liquimoly/produktdb.nsf/id/e_1500.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 1, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ako nenadjes to onda "motul" mineral 20w50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CADILLAC 4 Napisano Octobar 1, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW R100 RT Prijavi odgovor kao problematičan Castrol 20W50 Act Evo mineralno ,ima ga BMW Drinjak, Bul.Oslobodjenja 123 - Bgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 1, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje se u vasim masinama sa vazdusnim ili uljnim hladjenjem najbolje pokazalo? Hvala unapred na odgovorima Najbolje ulje za tvoju enduru je BEL-RAY THUMPER, koje je namenjeni jednicilindricnim i cetverotaktnim motorima. Sipali smo ga u teneru i motor je dosta smanjio detonacije u radu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Octobar 1, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima ja sam sipao motul 5100 10-40 jer pise u uputstvu da ide polusintetika te gradacije ali je menjac dosta bucan sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 2, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan OPET ti govorim MOTUL mineral 20w50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CADILLAC 4 Napisano Octobar 5, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW R100 RT Prijavi odgovor kao problematičan Za SVE Boxere : Original BMW mineralno ulje 20W50 .-Juce kod Radulovica 1280 din. - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 525 Napisano Octobar 5, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Sipam Motul 300v 10-40w, inace razmisljao sam da sipam Bardahl sledeci put pa ukoliko ga je neko koristio dobro bi dosle neke kritike. E posto uvek sipam sintetiku ne mogu proceniti kako bi bilo sa nekim drugim, menjac se cuje malo kada ubacujem u prvu i saltam u drugu a kasnije se gotovo i ne cuje takodje je malo tvrdji na menjacu ali kod mog modela motora mislim da je to u genima inace ne volim meke menjace pa mi odgovara, ulje menjam na nekih 6000km, do sada nisam imao problema da kucnem u drvo tako da ostajem na sintetici.... a kod mene u user manuel-u kazu ovako o odabiru izmedju mineralnog, polusintetike i sintetike;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Octobar 7, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu definitivno zameniti ovaj motul nekim drugim uljem, o bardalu sam cuo podeljena misljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...