ognjenr 0 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam Kawasaki KLR 650 1989god. Crkao je bendiks. Da li znate gdje ga mogu napraviti, ili naruciti novi? Unaprijed zahvalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CADILLAC 4 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW R100 RT Prijavi odgovor kao problematičan -Dali si probao : ovlasceni Kawasaki servis Mimoto d.o.o. ,Vojvode Sime Popovica 11 ( blizu gradske bolnice na Zvezdari ), tel:011/2402-344, Sretno ! - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Septembar 30, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan -Dali si probao : ovlasceni Kawasaki servis Mimoto d.o.o. ,Vojvode Sime Popovica 11 ( blizu gradske bolnice na Zvezdari ), tel:011/2402-344, Sretno ! - sretno, jer deru sa cenama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ognjenr 0 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Maknem svecicu vrti radilicu a kad je vratim nece?Pa smo ga ja i brat vukli da upali i nije.Kasnije kad smo probali da zaverglamo sa svecicom vrtio je radilicu al da upali nece.Motor se nije vozio godinu dana.Zadje voznje je dimio po malo-malo vise pa smo zamijenili gumice ventila prije dva dana posto su bile lose i od tad se ovo desava......? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Septembar 30, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan -Dali si probao : ovlasceni Kawasaki servis Mimoto d.o.o. ,Vojvode Sime Popovica 11 ( blizu gradske bolnice na Zvezdari ), tel:011/2402-344, Sretno ! - Bezi ov Stankare koliko te noge nose da te servis ne izadje skuplje nego ceo motor. Nadji majstora pa polako.... Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 1, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pa cekaj,gore kazes da je verglao,sta sad jel vergla il nevergla ??? ??? ???,ja ti mogu nabaviti sta oces samo utvrdi sta ti treba sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ognjenr 0 Napisano Octobar 1, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadji majstora pa polako.... Srecno Negro posli ja i moj drugar kod jednog podgorickog majstora da nam skine masinu sa rama i da izvadi radilicu da bi je mi nosili da se dalje radi (zzr 1100 94god)...Mi ga pitamo kolko kosta ta rabota a on ce ladno 350e :o Ja mu rekao sutra smo kod tebe u 7 Customizing "baba" to make her "devojka" (u pokusaju) Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ognjenr 0 Napisano Octobar 1, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan tindir Sinoc je verglao,verglao sam sigurno 10 min naravno sa prekidima.Al ne daje znake zivota...Varnica na svecicu mi izgleda da je dobra,A on ni da puhne...Ja sumnjam na karburator.Vi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6032 Napisano Octobar 1, 2010 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A ako si menjao gumice ventila, znaci da si skidao glavu. Kako ste uzubili bregastu? Da li je motor u fazi, tj, da li je dobro uzubljen. Kazes, te verglao, te nije... Jel proklizavao frajlauf ili je nesto drugo bilo? Ako on nije mogao da okrene radilicu, da se nisu, bas zbog pomerenog zupcenja, pokrivili ventili, pa sad... Malo si nejasno opisao celu situaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Octobar 1, 2010 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Probaj prsni malo start spteja,možda ga prevariš ili najsigurniji anlaser--GURKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ognjenr 0 Napisano Octobar 2, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan misa-pei Skidao sam glavu zbog gumica.Radilicu kljucem okrenuo na T i stavio bregaste kako treba.Opet kljucem okrecao radilicu da vidim jel sve ok.Onda sam poceo da verglam... Jel proklizavao frajlauf Izgleda je to jer alaser vrt a radilica ne.Alaser je zavrti po nekad ali nije dovoljno da upali. srbac Danas ga ponovo vucem pa javjam sta sam uradio.... Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 4, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jebem li ga utvrdi jel radi frajlauf mozda vrti u prazno a tebi se cini ko da vergla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...