Xnikolax 95 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan cao ljudi ja sam Nikola iz BGa i od skoro sam ponosni vlasnik KEEWAY-a speed 150 a do kraja godine cu valjda biti i vlasnik vozacke dozvole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN0607 4 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: nis Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nikola.... Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 95 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan hvala... bolje vas nasao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 95 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan ajde i ovde da ubacim sliku pa da mogu da se prikljucim forumu a obecavam da cu je skinuti cim prebacim slike motora.... nisam pozer samo mi je ostalo par slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan POzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...