Djusi_998 455 Napisano April 30, 2007 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudovi pomagajte ! Pre 3 god sam pazario Uvex kacigu u Veranu, al su mi uvalili kosku jer nemaju rezervne vizire na prodaju (bar ih nisu imali do skoro, kako sam obavesten). Sada mi hitno treba novi vizir, a nemam ideju gde bi to mogao da pazarim kod nas. Model kacige mi je Uvex Boss 4000. Hvala unapred. :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 30, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam u Louis-u video za boss4000...Proveri :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 1, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Eh verano.....sveca je kod njih pazarila skuter. Uzas je sta ljudi rade lazu mazu cekam karburator 3 meseca. Motor je u garanciji a delova ni od korova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan imas onog decka,Ivana, koji radi jako dobre vizire po modelu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex 2 Napisano Maj 2, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: a be Nis be... Motocikl: Suzuki Burgman executive 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neki br.telefona tog lika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Maj 2, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Neki br.telefona tog lika? 0642847847 Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 10, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam slican problem, vizir je los kod dve kacige Nolan i MR2, pa bih zamenio vizir na njima.Narucivao sam par puta ali nije mogao da se nadje, pa me zanima da li stvarno moze da se izradi isti i da li je kalitetan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...