Tauruss 0 Napisano April 30, 2007 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na pocetku, pozdrav svima Planiram uskoro da pazarim svoj prvi big-bike (do sada sam uglavnom ganjao skutere) pa mi je potrebno par saveta. Elem... Pre par godina sam se upoznao sa BMW motociklima i od tada sam njihov zaljubljenik. Trenutno mi se najvise dopada pomenuti F650. Odogovaraju mi i performanse i velicina jer sam i ja povelik (2.02m 100+kg). Problem je sto je jako tesko naci polovnog i relativno novog BMW-a. Da li smeta ako je npr. 1997 godiste? Postoji li neki slican model po izgledu i karakteristikama (ne mora biti BMW)? Budzet je oko 3500e. Hvala :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 209 Napisano April 30, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Pegaso djeli isti agregat sa gore pomenutim i sličnih su dimenzija. Ja sam visog preko 190 cm, ali jedna stvar mi je kod BMW smetala. Naime, ispupcenje na rezervoaru mi je bilo nisko, tek kada bi povukao noge na nogostupu mogao sam da smjestim noge ispod tog ispupcenja. U pitanju je bio F650ST, e sad kod GS mislim da ne bi trebalo biti takvih problema, nesto drugaciji im je dizajn rezervoara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 101 Napisano Maj 1, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Tebi ce to biti malo ako mene pitas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tauruss 0 Napisano Maj 1, 2007 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan neki predlog? Da ne bude neka divljac od 900+ kubika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1974 Napisano Maj 1, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan jer sam i ja povelik (2.02m 100+kg). Budzet je oko 3500eHvala :wink: Za 3500 bi se mogao nategnuti za neku postariju gospodja Afriku iz uvoza možda... Za 2.02, jedino F-650-GS od monocil...a to je novije i skuplje. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Maj 8, 2007 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ima odlican freewind kod mog druga Mome, extra stanje, 1999g, 3.400 evrica i pogolem je sto se tice te klase oko 600-650. Ima tri kofera, rol barove... Imas broj u rubrici prodajem pa ako odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...