Dutchman 114 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa kad se vec nepitash ti , otvori oglase sa slikama pa nek ona bira ;D sve je za grad dobro kad nauchish motor (osim eventualno chopera sa dugom viljushkom ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5034 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 1888 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam danas Monstera i on je definitivno otpao, a i zadnje sediste mu je za suvozaca zlu ne trebalo... Nemam bre zenu, i motor mi ne treba za neka duuuga putovanja i vikend ture znaci samo kao sredstvo za izbegavanje gradskog saobracaja koje moze da smesti i moju devojku pozadi na ne toliko neudoban nacin(na RS je kukala posle par kilometara), na pocetku sam zbog guzve u gradu i kupio motor pa mi se svidelo i eto. Klasa morota mi je poprilicno fiksna, jer ne planiram da odvojim toliko para godisnjena registraciju(za preko 750, da ove 500 nisu toliko mrsave uzeo bih neku bez razmisljanja), onda na odrzavanje i ostalo sto moze da iskrsne, isto tako ne bih ja jos na enduro, znaci samo naked ili skuter Uvek ostatak para ulazem u paraglajing i letacke instrumente jer to mi je ipak na prvom mestu Bilo kako bilo za skuter ne bih dao preko 2500 a za motor nekih 3500( mozda i nesto vise ako mi se bas svidi neki motor) Gledajuci po specifikacijama Bandit je najveci, mada ja ne bih bezao ni od manjeg motora samo da ne izgledam bas smesno na njemu(i da, nisam debeo, sa deset kila sala viska kako neko rece imam 93kg) Supermoto me bas ne interesuje, puno je nervozan cak cu jedan od ovih mojih SM da prodam zbog novog motora(rekoh vec eci peci pec),sachsa bih odmah uzeo da ima neki od 250cm3 sve mi odgovara sem malo vise snage za preticanje a ktm naprosto mnogo voli nervoznu voznju i mogo brate trese, a i verujte adrenalin mnogo jace pukne kad mozes da omastis livadu a i tu mozes da sjebes samo sebe Cisto me je interesovalo da cujem iskustva ljudi koji su vozili neki od ovih motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13205 Napisano Septembar 29, 2010 Ne silazi, 7486 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da izgleda kao da navaljujem, ali zasto izbegavas skuter? To je najracionalnije moguce resenje za grad. Tovarni prostor, udobnost i komfor kojem skoro ni jedan motor ne moze da parira, nema saltanja, kvacila...Zastita od vetra i vode je fenomalna i uvek ces moci da sednes na njega normalno obucen bez da te usere Da ne pominjem potrosnju od oko 4 litre, okretnost... Jednostavno je pravljeno za urbano podrucje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kao sto svi znamo, skuteri nisu motori covek hoce da uzme motor, kad ga neko vidi u gradu, ne zeli da se prica - vidi ga ovaj, vozi skuter svako hoce da se prica - gle azdaje sto prolete, xa kako grmi evo sta neke od nasih komsinica misle o skuterima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Septembar 29, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan haha... (iako nemam ništa protiv skutera ) iskreno, mislim da postoji samo par motora koji nisu za grad... ne znam koji su to ali sigurno postoje neki... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Septembar 29, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Imam SV, odlican je za grad, ali nisam siguran koliko bi ti bio udoban zbog toga sto je projektovan za nesto nize vozace. Suvozacica bi morala da proba sediste jer je malo "na terasi". Sto se tice ovog V2 agregata sve same pohvale. Znaci, povlaci na svim obrtajima, startan, uvek zivahan, ne kvari se uz redovno odrzavanje, umeren potrosac i uopste je ovaj motor veoma cesto najbolji izbor za ulozen novac. Ciklistika je na visini, ram je izuzetan, mozda je cak bolja komponenta od agregata. E sad, ne znam kako se ovaj V2 snasao u Stromu, on je veci i za tebe i devojku verovatno udobniji, mada si napisao da ne bi enduro. U Hyosung nesto nemam poverenja da je po kvalitetu na istom nivou. Mnogi testovi govore da je tako, da je nesto losiji, ali nemam licnog iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 1, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan evo neshto razmishljam ... ako zena bira da ne bude na "terasi" onda MZ ili Jawa ... sedishte ko klupa ravno da ravnije nemoze biti , nisko sedenje , znachi moze i suvozach da spusti noge na zemlju .... jeftin u nabavci , delovi jeftini ko za juga ... znachi idealan motor , kad malo bolje ramislim mora i ja da kupim jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 1, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan evo neshto razmishljam ... ako zena bira da ne bude na "terasi" onda MZ ili Jawa ... sedishte ko klupa ravno da ravnije nemoze biti , nisko sedenje , znachi moze i suvozach da spusti noge na zemlju .... jeftin u nabavci , delovi jeftini ko za juga ... znachi idealan motor , kad malo bolje ramislim mora i ja da kupim jedan A moze da se nadje ko bombona MZ za 500-600e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 1, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma moze bicikla da se nadje za manje pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 1, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ali dva para dobrih cipela tesko ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5034 Napisano Octobar 1, 2010 Drug član, 1888 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo nema zene Naprosto ne mogu da verujem da mora u svakoj temi da se kenja samo da bi se reklo nesto, ili su svi zestoki tipovi koje zabole kako se neko ko se vozi sa njima oseca, ma da najbolje je da stavim poklopac sedista na RSV i tako da vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Octobar 1, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki ljubitelj skutera,ali za grad je zaista odlican. Mislim da treba imati na umu i situaciju kada pada kisa.Vise je nego ocigledno da je u tom trenutku bolje biti na skuteru,nego na nekom nakedu .Plus jos ako se nabaci ona "sajbna" (jes' ruzna ali radi) i ono cudo preko nogu,treba paziti samo na vodostaj ;D.Garantovano se ostaje suv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Octobar 1, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo nema zene Naprosto ne mogu da verujem da mora u svakoj temi da se kenja samo da bi se reklo nesto, ili su svi zestoki tipovi koje zabole kako se neko ko se vozi sa njima oseca, ma da najbolje je da stavim poklopac sedista na RSV i tako da vozim brate, ja ne znam šta se žestiš kada ti je tema-pitanje kao da si pao sa marsa - motor za grad WTF ??? ja tek sada pročitah šta sve ti od motora imaš. ako ti ne jedan od tih ne odgovara za "grad" ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5034 Napisano Octobar 1, 2010 Drug član, 1888 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bajone, zato sto je u poslednje vreme nemoguce da neka tema prodje bez najobicnijeg praznog zvakanja Nevezano za naslov teme, u prvom postu sam malo bolje objasnio na sta ciljam, i nije mi ni jedan od motora dobar za grad, jer RS250-treba mu zagrevanje od bar jedno par minuta da bi mogao da se vozi kako treba kao i sve nasvirane dvotaktne masine, sto niko skoro ne radi, cak me je jedan sa RS125 gledao kao tele o cemu mu pricam i kao to ne reba to samo onako pise, zato sto smrdi na dvotaktno ulje(osim ako mu ne sipam onaj Ipone sa mirisom jagode ;D, zato sto sam previse sagnut i `nisanim` preko kormana, i jesi li ti video kakvo joj je zadnje sediste, em sto je zakrivljeno em sto je neudobno i jos par nekih stvari RSV-osim zagrevanja sve isto kao na dvotaktnoj sa tim sto mi je potrosnja prevelika, i zato sto mi nije potrebno da vozim kroz bilo koju gradsku ulicu preko 100-120 tako da mi je to overkill SuperVibro- e tako ga ja zovem jer sav trese sto je ultra nervozan, sto je neudoban(pogotovo kad sedis pozadi) pa se oseti svaka neravnina kao da te je nesto puklo direkt u glavu Sachs-nema ovih problema kao 640(sto je i razumljivo jer se to od njega i ne trazi, a lc4 je sustina da drnda i skace na svako dodavanje gasa), samo sto mi je previse slab kad mi nekad treba da preticem ili se izvlacim na gas, fali mu jedno desetak konja da bude taman eto zato bih prodao sve osim 250 Eto, to bi bilo ukratko zasto Nije mi kljucna stvar da bude ultra udoban, samo da ne prelazi neku prihvatljivu granicu, meni su naked motori lepi, tako da su mi na prvom mestu, ima i lepih skutera od 250cm3do 500cm3 pa rekoh eto da i njih ukljucim u razmisljanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Licno nisam ljubitelj skutera,ali dvojica kolega voze Burgmane i obojica su prezadovoljni. S' obzirom da ti treba nesto za po gradu,a dovoljno udobno za oboje,mozda bi mogao da ga uzmes u razmatranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Octobar 1, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan boga mi, objasnio si mi. koliko ja razumem, tebi bi bio idealan neki naked od 500cc zbog registracije a da pri tom ne bude mnogo mali pošto si ti visokog rasta..to baš i nije lak zadatak..mora da se mozga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 1, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa jedino neki CB 400-500 ili CM 400-500 starije generacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan scooters are like fat chicks. they're fun to ride til someone sees you on one ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...