zarkod 117 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Piaggio Vespu 2007 g. 5200 km presla, odrzavana, perfektna od kolega sa foruma. Prodajem jel mi dzaba stoji a steta da se ovako lep motorcic ne vozi Od opreme vizir, orginal kofer, code key, servisna.... Cenu necu da stavljam, ponudite nesto sami, moze i na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 28, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio Free + doplata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam naglasio da je 125 ccm, i reg. do kraja maja 2011 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sta znaci povoljno bez cene cenu odredjuje prodavac, cak i na javnoj licitaciji 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Octobar 5, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Povoljno znaci da necu da zaradjujem na Vespi, da ako je neko korektan i ponudi cenu koja je realna i u skladu sa cenom na trzistu pa cak i nesto ispod nje moze dobiti motor, da znaci povoljno a ne u bescenje. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 5, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan A koja je trzisna vrednost ovakve lepotice? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Octobar 6, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan A koja je trzisna vrednost ovakve lepotice? Evo ti ovde 2008-o , sa manje kilometara ali bez kofera za 1400 doduse 49 ccm http://www.mojauto.rs/polovni-auto/573398 Ako ga ti dajes povoljno mozes lako formirati cenu na osnovu ovog.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Octobar 6, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ima kofer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Originalni vizir , 125 ccm četvorotaktni leader, za razliku od 50 ccm dvotaknog motora koji manje prelazi i ima manju krajnju brzinu i cak vise trosi. Pogledajte cene nove Vespe od 50 i 125 ccm pa vidite kolika je razlika.Naravno ja bi je dao za par stotina eurokovanica vise od ove cene za 50 ccm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.KLIMAX 23 Napisano Octobar 6, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo nasi, nemoj od nas da se stidis. http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=72242&trazi=1&ur=1&model=0&tip=vespa&m=Piaggio-Vespa-LX 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano Octobar 6, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ??? ... auu pa shto odmah ne napishesh nego nas farbash ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Octobar 6, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan za grad dusu dalo,ja sam imao stariju et4 150,odlican skutercic.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1045 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 1101 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo nasi, nemoj od nas da se stidis. http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=72242&trazi=1&ur=1&model=0&tip=vespa&m=Piaggio-Vespa-LX Kakvi ste neradnici. Sve oglase na netu znate. Ne moz' covek nista da sakrije od vas :o ;D ;D BTW extra motorce. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Octobar 6, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan da to je Pedjina Vespa, ja sam mu dao X8 uz doplatu , a sada je ja prodajem s tim da pod povoljno podrazumevam nizu cenu od one na oglasu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1867 Napisano Octobar 12, 2010 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako kolega, strpljen-spasen. Polako, cekaj... Mogu ljudi i zimi da ti dodju, podignes ciradu, pokazes...A da probas i na nekom italijanskom sajtu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Decembar 9, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako neko ima skuter do 50 ccm za zamenu uz doplatu moze da se javi. cudno je da niko ne zeli odlicnu vespu kupljenu kod nas i to po ceni 500 eur nizoj nego letos i par stotina eur vecoj od starih vespi sa hiljadama km u tockovima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1867 Napisano Decembar 9, 2010 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Strpljen - spasen. Cekaj prolece. Kriza je i zima je. Ne spustaj cenu zbog slabe potraznje i krize. Polako, ko je u krizi, eno mu mesecna karta autobuska i kineski skuteri po raznoraznim metroima... Ja moj bev prodajem iskljucivo jer zelim jos neki motor da probam (zarazio se moto virusom). Pravo da ti kazem, ako je vec kriza i ako ga ne prodam - na konju sam. Skuter mi je tip-top sredjen, nema ulaganja, registracija do 100 eura, trosi mi 4 litre u gradu, van grada ispod 4 litre. I u krizi ima da se navozam za male pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Decembar 9, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Lep fensi skutercic, srecno sa prodajom btw koja je krajnja brzina vespi iako to nije bas za takvu voznju, nisam imao prilike da provozam pa pitam ako ne smeta, i koja je potrosnja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 9, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ne kontam smisao! sada treba neko da ponudi neku cenu za koju ćeš ti u nekome montu znati ili reći jeli korektna ili ne! ako ti je za prodati,stavi cenu kao čovek! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavljao sam nekoliko puta ali je bila izbrisana,....znaci 1700 eur. Sto se tice max brzine ona je oko 100 km?h, do 90 razvlaci extra onda joj malo treba do 100 tke. Potrosnja oko 3 l. A inicijalno nisam hteo da stavljam cenu da bi na neki nacin video kolikobi drugi dali za taj motor. Mogao je neko da napise da daje 5000 eur a nikad ga nebi kupio. Naravno bilo je i vrlo nepristojnih ponuda od par stotina evra, pa se nisam ljutio. Ono sto me je vodilo tom idejom da sam spreman i na gubitak par stotina evra ako neko cestit i sa moralom ima kesa i dodje da je kupi. Ali se takvi slabo javljaju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Decembar 13, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan I naravno, javio se kolega , lekar, pogledao motor, provozao, video da je sve gorenapisano istinito, stisnuo mi ruku i lepo juce popodne odvezao vespu sa smeskom na licu. Posto nije bezobrazno skidao cenu i bio je krajnje korektan, dobio je skoro novu Buffalo moto jaknu sa protektorima, iste takve rukavice i Marushin kacigu kao i lanac za zakljucavanje. Admine moze lock. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...