Nikolić97 5 Napisano Jul 7 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha Xtx 660 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/28/2010 at 7:18 PM, g-tec said: ja sam stavio Akrapovica i nemam nikakvih problema osim sto motor ide bolje, lakse vuce i brze puni obrtaje, ako te ne mrzi pregledaj moje postove i videces kako da stelujes smesu na satu, slaba ti je smesa sigurno, ja sam moju smesu obogatio jos kada sam kupio motor i tako resio trzanje na malim obrtajima Kako moze drugacije da se obogati smesa sem CO podesavanjem na satu, jer tom metodom nisam dobio nikakva poboljsanja. Ler gas 1500-1600c hladan, 1250-1350 vruc, to cu jos da povecam, al nikako trzaja da se resim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Jul 7 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da stelovanjem TPS-a dodas samo jedan broj u plusu (pr. : ako je fabricki podesen na 16, zarotiraj da na ekranu pokaze 17). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...