danijel013 0 Napisano Septembar 27, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Vrsac-Pavlis Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih neku maticnu plocu... Crkla mi je pa mi treba neka .. Aj pls ako neko ima nek se javi . .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 27, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Neka? Za sta? koji procesor? kakve memorije imas? kakvi slotovi? sta sve bodes u nju? kakva graficka? modem? tv kartica?... mogu ti ja dato 50 ploca pa je velika mogucnost da ti nijedna nece biti odgovarajuca Ajmo ovako... koju si imao, ili bolje napisi ako imas konfiguraciju koju si imao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Septembar 28, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da su ovo moto oglasi Imam ja gomilu računarske opreme da rasprodam pa kome treba... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3317 Napisano Septembar 28, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sta meni mozete pomoci.Imao sam p4 celeron i aj da pojacam kupim 3.0 sa 1mb medjutim nesto nije 100% kompaktibilan sa plocom i zeza.Ne radi na 3.0 i kad podesim onda nesto zakiva.Grafika je agp i memorija je ddr1 Jel ima neko rjesenje da dam ovo posto je obadovje 100% ispravno ili da nesto mjenjam ili nesto trece , cetvrto, peto.... Evo na izvjestaju eversta se vidi da je on na 3.0 a da radi na 2.7 itako jos neke gluposti.. CPU Properties: CPU Type Intel Pentium 4 CPU Alias Prescott CPU Stepping D0 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz CPUID Revision 00000F34h CPU Speed: CPU Clock 2698.34 MHz (original: 3000 MHz) CPU Multiplier 15.0x CPU FSB 179.89 MHz (original: 200 MHz) Memory Bus 179.89 MHz CPU Cache: L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 1 MB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) Motherboard Properties: Motherboard ID 1009.008$09/26/2005-15:16:53$PT800$ Motherboard Name Asus P4V8X-X (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Chipset Properties: Motherboard Chipset VIA VT8763 Apollo PT800 Memory Timings 3-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS) Command Rate (CR) 2T SPD Memory Modules: DIMM1: Transcend 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) DIMM2: Transcend 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Braco nije ti podešen FSB, vezan je za memoriju, ide ti CPU Multiplier 15.0x i memorija na 179.89Mhz 15x179.89=2698.34 Podesi memoriju na 200Mhz i imaćeš 15x200=3000Mhz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3317 Napisano Septembar 28, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavao sam ali posle par gasenja kompa se sam vrati ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 28, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da tu kod tebe nesto nije kako valja... ;D ;D ;D Mjenjaj MB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Septembar 28, 2010 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan da jua pitam ja bi ovde autobus protero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Septembar 28, 2010 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Sta meni mozete pomoci.Imao sam p4 celeron i aj da pojacam kupim 3.0 sa 1mb medjutim nesto nije 100% kompaktibilan sa plocom i zeza.Ne radi na 3.0 i kad podesim onda nesto zakiva.Grafika je agp i memorija je ddr1 Jel ima neko rjesenje da dam ovo posto je obadovje 100% ispravno ili da nesto mjenjam ili nesto trece , cetvrto, peto.... Jesi li uradio update biosa?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 28, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Nije ga Fleshovao garant i pitanje je da`l moze ploca podrzati 3.0 GHz-a procesor i sa fleshovanjem. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Septembar 28, 2010 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan a pre clockinga ...ako mislis to da teras sa box coolerom bolje zaboravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Septembar 28, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan P4 3.0GHz je jak procesor (bio u vreme svog izlaska) i ne može svaka ploča da ga "podnese" iako odgovara po socketu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Septembar 28, 2010 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Tako da ako klokujes obavezno Posle zakucaj kuciste za pod da ne poleti ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Braco jel ti podržava ploča FSB na 800Mhz? Ako ne onda moraš mjenjat ploču, ili procesor, šta ti milije. Ako podržava probaj sa flešovanjem BIOSa, možda ploča nije baš kompatibilna sa Prescott jezgrom ili nađi nekog Northwood-a, ASUSu su nekako miliji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3317 Napisano Septembar 28, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Flesovao sam bios ali sa nekom beta verzijom jer ne postoji druga.Prije flesovanja ploca nije mogla da pozna procesor.Ali brljavi i i recimo na 3.0 radi fino par startova i onda sam prilikom paljenja bios trayi da se vrati na podesenje itd..A svo ovo vrijeme ima pojacanu temp cpu mada je inace taj proc neki sto se grije malo vise ali sve to ne bi bio problem da radi korektno.Na usb sta god nakacim radi ali nista ne radi 100% kako treba .Recimo prebacim sliku sa bt i slika je ok a istu tu prebacim preko usb ima neke linije i tako neke gluposti.U sis info vidim da via chipset ima nekih konflikta sa usb i sa grafikom itd itd...Ma sranje vjerovatno ploca nepodnosi taj cpu jer sam je natjerao nazor da radi.Ako neko ima plocu viska..Ja imam i taj celeron 2.4ghz sto je bio u toj ploci ali kilavo za pshop i tako neke stvari.I cs jedva radi ali sreca pa botovi pa mi tu i netreba bolje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Septembar 28, 2010 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ako mu dizes clock a svo vreme ga hladis sa box (fabrickim kulerom ) onda ti zbog toga brljavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1041 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1074 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da se umesam i ja , a da ne otvaram novu temu. Da nema neko od vas da proda (povoljno) memoriju ddr1 512mb ili vecu, imam neki krs ali ga koristim skoro samo za net, pa bi mi na ovih 512 leglo bar jos toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 28, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Braco...Jednostavno ta ploca ne odgovar ni CPU,a izgleda ni Grafickoj karti,jer ja radim na racunaru PIII CPU AMD 1.4MHz FSB 133 DDR 512 ,AGP ATI Radeon 9200 HDD i 60 GB i sve mi fercera bez problema, cak imam instalisan Phtoshop CS2 koji radi besprijekorno. :o Operativni sistem je Win XP SP3, a instalisao sam i Win 7 32 bit paralelno i sve radi.Prema tome nadji odgovarajucu MB i to sto ima napakuj na Novu MB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam baš gledao za tu ploču, piše da podržava i Prescott i FSB na 800Mhz, nešto te taj VIA čipset prca, proguglaj još malo sigurno postoji neka bolja verzija BIOSa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 28, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Braco...Jednostavno ta ploca ne odgovar ni CPU,a izgleda ni Grafickoj karti,jer ja radim na racunaru PIII CPU AMD 1.4MHz FSB 133 DDR 512 ,AGP ATI Radeon 9200 HDD i 60 GB i sve mi fercera bez problema, cak imam instalisan Phtoshop CS2 koji radi besprijekorno. :o Operativni sistem je Win XP SP3, a instalisao sam i Win 7 32 bit paralelno i sve radi.Prema tome nadji odgovarajucu MB i to sto ima napakuj na Novu MB. Zar nije minimum giga rama za sedmicu 32? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3317 Napisano Septembar 28, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Braco...Jednostavno ta ploca ne odgovar ni CPU,a izgleda ni Grafickoj karti,jer ja radim na racunaru PIII CPU AMD 1.4MHz FSB 133 DDR 512 ,AGP ATI Radeon 9200 HDD i 60 GB i sve mi fercera bez problema, cak imam instalisan Phtoshop CS2 koji radi besprijekorno. :o Operativni sistem je Win XP SP3, a instalisao sam i Win 7 32 bit paralelno i sve radi.Prema tome nadji odgovarajucu MB i to sto ima napakuj na Novu MB. Me nema sranja , a imam dva prcesora amd 64 oni neki 3500+ nekad davno kupio i nikad nisam iskoristio a imam 1gb ddr 1 u ovom racunaru i dvije graficke agp pa sam mislio mozda je lakse naci plocu u koju to pase pa to napakovati ali i tih ploca nema i jbg... Sad sam baš gledao za tu ploču, piše da podržava i Prescott i FSB na 800Mhz, nešto te taj VIA čipset prca, proguglaj još malo sigurno postoji neka bolja verzija BIOSa Ma nema i ja sam tako nasao kad sam kupovao proc i jbg.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 28, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Minimum Rama je 512, i MB 32Bit-na. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel013 0 Napisano Septembar 29, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Vrsac-Pavlis Prijavi odgovor kao problematičan eee JA cu vam javiti koja mi treba... Ploca je PCI. Ali do vikenda javljam kakva je i sta mi treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Septembar 29, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jednu ispravnu plocu sa 386 procesorom na 33MHz, pa ako nekom treba... Nisam probao Win 7 na njoj, ali DOS 5.1 je lepo radio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...